Tüp bebek hamileliĝinde kalp atışı ne zaman duyulur

Arkadaşlar Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Geçen hafta kan verdim hcg 313 çıktı. 4 hafta 4 günlük gebeyim. Kalp atışlarını ne zaman duyarım.

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Rukiye.çınar

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Genelde 6. haftadan sonra duyulabilir

Hayırlı olsun canım gözün aydın :nazar_amulet:Ben tam 7 haftalıkken duydum seni kese için doktorun cagirmadi mi?

Ben tüp bebek yoluyla hamile kaldim .7.haftada duymustum .6.haftada da keseyi gorduk .Önce kese sonra kalp atisi icin cagiriyorlar.

1 Beğeni

Teşekkür ederim ilk gebeliği ve çok heyecanlıyım Aynı zamanda endişelerim var. Bişey olurmu diye korkuyorum

1 Beğeni

Merhaba @Rukiye.çınar hoşgeldiniz :bouquet: gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

Beta 3000 olunca kese gözükür canım herkesle kıyaslama,moralini bozma,ilaçlarını düzenli kullan, ilk 15gün ben hep yattım mesela zor ve iğrenç bi süreçti beklemek insanı çok yıpratıyo. Ben 4.haftamda ikiz oldukları için 3900ü görmüştüm ama ikiz betası normalinkinden fazla olması normal 4.haftada keselerimi gördük 5.haftada bebekleri 6.haftada kalplerini duydum ama 8.haftada kendiliğinden gitti biri

Ben 6 haftalıkken duydum

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :balloon: Gebeliğiniz hayırlı olsun :heartpulse: