Tüp bağlatmak

Kızlar merhaba bir çocuktan sonra tüplerini bağlatan var mı acaba?varsa özel hastanede mi yaptırdınız ve bu kararı nasıl verdiniz paylaşır mısınız

çok zor süreçten geçmişsin Allah dileğini kabul etsin ve tekrar evlat sahibi olma mutluluğunu nasip etsin

Yaşadıklarınızı okuyunca gerçekten üzüldüm Allah sabır ve güç versin anlattığınız süreç gerçekten çok zor herkesin yaşadığı imtihan farklı ve çok değerli. sizin gibi deneyimleyenlerin hislerini anlamak kolay değil yaşadığınız sıkıntılar büyük inşallah aşılama ve tüp bebek süreciniz de gönlünüzce olur bu konuyu henüz değerlendiriyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin kimsenin umudu kırılmasın

Guzel dileklerin dualarin icin binlerce kere razi olsun rabbim allah razi olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun başın sağolsun tüp sprel gibimi acaba

Allah razi olsun sağol canim dostlar sagolsun tesekkur ederim

Çok zor süreçler geçirmiş siniz belli.. İnş bundan sonra herşey gönlünüzce olur. Benim de 3. Gebeliğim bnde tüpleri bağlatsam mı diye düşünüyordum. Sizin görünce iyice tereddütte kaldım. 3. Çocuktan sonra Allah göstermesin ama eşimden ayrılsam bile çocuk istemem,yaşta geçiyor diye düşünüyordum.

Amin insallah rabbim razi olsun. Canim

Başın Sağolsun cok üzücü rabbim öbür dünyada kavuştursun seni kızlarınla inşallah​:folded_hands:

Başınız sağolsun Rabbim sabır versin. Evet dediğiniz doğru kimin ne olacağı belli değil biz kadınlar kendimizi kısırlaştırıyoruz ama aynı işlemi eşlerimize sorsak onlar asla böyle bişey yapmazlar. Her şeyde kadınlar fedakarlık yapıyor

Burdan herkese söylüyorum duyanlar görenler asla tübligasyon yani tüplerinizi baglatmayin cok büyük pişmanlık yaşarsiniz…

Amin insallah Allah razi olsun sagolun

Benim ikinci bebeğim olmuş olcak 30 yaşındayım tüp bağlatmak istiyordum şimdi tereddüt ettim açıkçası

Bende istedim ama özelde takipli olduğum doktor önermedi daha gençsin belki 5 yıl sonra bi çocuk daha istersin başka yöntemle korunabilirsin dedi. Annem zaten hiç istemiyo bağlatmamı. Doktor da yapmam diyince kaldı öyle sizde başka yöntemlerle korunun ilerde belki kardeşi olsun istersiniz. Benim bi kızım var 14 aylık bide oğlum olucak hayrlısıyla inşallah daha düşünmem diyorum ama zaman ne gösterir bilinmez.

4 gebelik gecirdim 2 si normal dogum 2 si sezaryen ameliyat la aldilar… 2 ameliyatım vardi sezaryen tüp acmak icin yine sezaryen ameliyat gibi açtılar tupleri. Acmak icin 3 ameliyatim olmus oldu 4.De insallah bebek icin karnimi keserler bebegim olur