Kizlar merhaba oncelikle normal dogum sonrasinda tuplerini baglatan varmı varsa eger nasil oluyor bilgi verebilirmisiniz
Ufak çaplı deliller açılarak yapılıyor
Peki anestezi falan veriliyormu
Tabiki belden aşağı uyuşturuyor
Ya sizi boyle sorularimla sıkıyorum kusura bakmayin ama ne kadar surede duzeliyor acaba
Ya bende çok kararsız kaldım kizlar smdi bu baglattirmaya kimi çok kilo aliyosun diyo kimisi ise kanser oluyosun faln filan aslı varmı baglattiran illaki vardır bu süreç nasıl ya şimdi ben 3ye hamileyim nasipse baglattirmak istiyorum sezaryen olucak benm ama çok kararsizim bı uardimci olun lütfen ya
Estağfurullah. Gün içinde eve geçiyorsunuz rahat da hareket ediyorsunuz
Hiç de kilo almıyorsun sıkıntı yok o biraz boğazını tutamayanlarin bahanesi galiba:) endişe etme spiral vs kullanmak bağlatmakdan daha iyi elbette dini açıdan da önem veriyorsaniz. Ben spiral de hamile kaldım iki defa tüplerimi Bağlattim yine hamile kaldım bu benimle ilgili galiba… ama siz hangi yöntemde daha rahat olursunuz ona bakın öncelik
Tüpler bağlıyken mi hamile kaldınız
Nasıl baglatirmadan sonra kalinmiyo ki ben öyle biliyorum Allah Allah nasıl oldu acaba byle bişe bilemedim kafam çok karışık ya syle spiralde de kalan oluyomus yani bide korkuyorum açıkçası sezaryen olucak zaten diyorum aklimca baglatim bittim kafam çok karışık valla
Belden aşağı uyuşturuyorlar
Evet aynen öyle bağlı iken kaldım…iki buçuk sen kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ama kısmet insan ne kadar da önlem alsa Rabbim o çocuğun kısmeti varsa her ne olursa olsun gönderiyor
1000 bir ihmalte olan birşey oda bana denk geldi . hiç bir yöntem 100 de 100 korumuyor. Kısmeti varsa ne kadar önlem alsanda oluyor… tabiki yine bağlatin sonuca önlem rahat edersiniz
Ben 3ye hamileyim buda sezaryen olucak doğumda baglatmayi dusunuyorum baklim çok saol
Normal doğum sonrası bağlanıyor ama bunada ayrı ücret alıyor özel hastaneler bende istedim ama bana normal doğum sonrası küçük bir kesi atıp tüpleri bağlayacağını söyledi bunun ücreti denir sezeryan parası onun dışında bana sezeryan dogum yapalım ikisi bir arada çıksın tek bir ücret odededi doktor ama eşim istemedi
Bağlatmak doğru değil arkadaşlar. günah.dogal yöntemlerle korunun. Eğer nasip olacaksa her türlü hamile kalınıyor.nasip olmazsa yıllarca uğraşıp hamile kalamiyo insanlar.yani Allah’ın dediği olur
Sağlık sıkıntısı Yok ise evet o zaman dinen önerilmiyor ben sağlık açısından iyi değildim bağlatmak durumdan kaldım. Ama çok doğru kısmet ise öyle bile hamile kalınıyor o kişilerden biri ben