Tüp baglatma

Kizlar merhaba oncelikle normal dogum sonrasinda tuplerini baglatan varmı varsa eger nasil oluyor bilgi verebilirmisiniz :innocent:

1 Beğeni

Ufak çaplı deliller açılarak yapılıyor

1 Beğeni

Peki anestezi falan veriliyormu

Tabiki belden aşağı uyuşturuyor

Ya sizi boyle sorularimla sıkıyorum kusura bakmayin ama :melting_face: ne kadar surede duzeliyor acaba

Ya bende çok kararsız kaldım kizlar smdi bu baglattirmaya kimi çok kilo aliyosun diyo kimisi ise kanser oluyosun faln filan aslı varmı baglattiran illaki vardır bu süreç nasıl ya şimdi ben 3ye hamileyim nasipse baglattirmak istiyorum sezaryen olucak benm ama çok kararsizim bı uardimci olun lütfen ya

Estağfurullah. Gün içinde eve geçiyorsunuz rahat da hareket ediyorsunuz

Hiç de kilo almıyorsun sıkıntı yok o biraz boğazını tutamayanlarin bahanesi galiba:) endişe etme spiral vs kullanmak bağlatmakdan daha iyi elbette dini açıdan da önem veriyorsaniz. Ben spiral de hamile kaldım iki defa tüplerimi Bağlattim yine hamile kaldım :grimacing: bu benimle ilgili galiba… ama siz hangi yöntemde daha rahat olursunuz ona bakın öncelik

2 Beğeni

Tüpler bağlıyken mi hamile kaldınız :scream:

1 Beğeni

Nasıl baglatirmadan sonra kalinmiyo ki ben öyle biliyorum Allah Allah nasıl oldu acaba byle bişe bilemedim kafam çok karışık ya syle spiralde de kalan oluyomus yani bide korkuyorum açıkçası sezaryen olucak zaten diyorum aklimca baglatim bittim kafam çok karışık valla

Belden aşağı uyuşturuyorlar

1 Beğeni

Evet aynen öyle bağlı iken kaldım…iki buçuk sen kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ama kısmet insan ne kadar da önlem alsa Rabbim o çocuğun kısmeti varsa her ne olursa olsun gönderiyor :smiling_face:

1 Beğeni

1000 bir ihmalte olan birşey oda bana denk geldi . hiç bir yöntem 100 de 100 korumuyor. Kısmeti varsa ne kadar önlem alsanda oluyor… tabiki yine bağlatin sonuca önlem rahat edersiniz

1 Beğeni

Ben 3ye hamileyim buda sezaryen olucak doğumda baglatmayi dusunuyorum baklim çok saol​:smiling_face::pray:

2 Beğeni

Normal doğum sonrası bağlanıyor ama bunada ayrı ücret alıyor özel hastaneler bende istedim ama bana normal doğum sonrası küçük bir kesi atıp tüpleri bağlayacağını söyledi bunun ücreti denir sezeryan parası onun dışında bana sezeryan dogum yapalım ikisi bir arada çıksın tek bir ücret odededi doktor ama eşim istemedi

1 Beğeni

Bağlatmak doğru değil arkadaşlar. günah.dogal yöntemlerle korunun. Eğer nasip olacaksa her türlü hamile kalınıyor.nasip olmazsa yıllarca uğraşıp hamile kalamiyo insanlar.yani Allah’ın dediği olur

Sağlık sıkıntısı Yok ise evet o zaman dinen önerilmiyor ben sağlık açısından iyi değildim bağlatmak durumdan kaldım. Ama çok doğru kısmet ise öyle bile hamile kalınıyor o kişilerden biri ben :slight_smile: