Tuhaf ağrı

Az önce uyumustum sağ kasığıma şiddetli iğne batmasiyla uyandım iki gündür ishalm bilmiyorum onun mu ağrısı karnimda ve vajinamda değişik bir ağrı var yanma desem değil idrar yolu enfeksiyonu gibi ama bir yandan da adet olacakms gibi çok değişik tarif edemiyorum ama korkuyorum Ağrı çok şiddetli değil ama o tuhaf rahatsızlık yatirmiyor korkmalı miyim

Kaç haftalıksın canım

7+5 haftaligim canim

Doktora gorunun muhakkak tedbirinizi oncesinden alin benimde cok agri oluodu sanki dogum sancisi gbi agir adet sancisi gbi meger kese etrafinda kanama varmis

Benim ağrım çok olmuyor mesela bugün hiç yok ama sürekli olan ağrı gibi değildi bir de tarif edemiyordum inşallah bir sorun çıkmaz 5 Mart’ta tekrar randevum

Bu haftalarda hafif ağrı gaz sancısı gibi durumlar oluyor canım adet görme döngün değiştiği için ama sen artar şiddetlenir farklı olur hemen doktoruna görün öyle bi durumda

Öyle yapayım teşekkür ederim bu arada kan ilacı kullanıyorum aç karna ama içtikten hemen hemen yarım saat bir saat sonra kusuyorum ilacın tadı da geliyor ağzıma tekrar ilacı almalı mıyım yoksa erimiş midir

1 Beğeni

Tekrar alma emildiği kadar emsin yapacak birşey yok yine kusarsın zaten kan ilacı bulanyı ve kabızlık yapıyor belkide ağrınız ondan da olabilir. Bulantı için ilaç yazdırabilirsin yada kan değerlerin çok düşük değil ise bikaç hafta sonra devam etmeyi önerebilirsin doktoruna . Ben 22 haftalığım bulantım çok şiddetli olduğundan doktorum daha başlatmadı bana kan ilacını kan değerlerin yerinde bi sonraki kontrolüm 10 gün sonra o zaman başlarız dedi :innocent:

Prilam verdi bulantı için içtim gece ama sabah yine kustum ilk bir taneyle başlatıldı bende iki gündür kullanıyorum faydası olmadı kusuyorum yine kan değerim çok düşük feritinmde o yüzden içmeye çalışıyorum şuan günlük hep folik asit hem multivitamin hem kan ilacı hemde bulantı ilacı kullanıyorum :smiling_face:

Valla prilam bana hiiiç fayda etmedi günde 1 le başladık günde 3 e kadar çıktık bana mısın demedi ben özel bi bulamtı kullanıyorum o iyi geliyor bitek yoska acillik oluyırum kusmaktan . Artık efa cefa içmeye çalış canm düşükse mecbur içmek lazım

Dinlendiğinizde geçiyorsa korkmayın :pray:

Rahim büyüdüğü için oluyor

Vallaha bana da etmedi hatta bu gece kullanmadım kalktım aç karna kan ilacımı aldım bakalım böyle iyiyse bu şekilde devam edecem aynen mecburen içmeye çalışıyorum kan önemli çünkü

1 Beğeni

Bazen dinlenirken yatarken fln oluyor o yüzden korkuyorum o dinlendikten sonra ki ağrılarım farklı onlara alistim

Nasıl oldunuz 7+4 bende aynı ağrılardan var karından iĝne batırıp belden çıkıyomuş gibi. Geçmiştir sizin inşallah.

Çok geçmiş olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together: adet gününüz yakınsa ondanda olabiliyo adet olamadgmz için günümuz geldiğinde dahi bazı kişilerde fark gösterebilir ama genellikle sancı tarzında oluyo lekelenme yoksa korkmayın bidahaki randevuda doktorunuza söyleyin isterseniz hem içiniz rahat olsun şimdiden bebisiniz hayırlı olsun :blossom:

Çok şükür geride kaldı o günler iyiyz şimdi 22+3 günlük olduk merak edilecek bişey degilms

1 Beğeni

Aynen öyle amin inşallah hepimizin sağlıkla çok şükür önceki gönderim iyiyz şimdi büyüdk artık :cherry_blossom: