Kızlar gebeliğim de 20. Haftadayım, doktor a gittiğimde tsh değerimi ölçmesini istedim değerim 4.18 cıktı doktorum gebelere göre yüksek olduğunu dahiliyeye görünmemi istedi, randevu aldım ama bekleyemiyorum çok korkuyorum bebeğimde sıkıntı olur diye lütfen bilgisi olan bana bilgi verebilir mi
Ben de tiroit değerlerim yüksekti dahiliyeye 3 ayda bir kontrole gittim doğumdan önce değerlerim normale dönmüştü doğum sonrası kontrole gittiğimde de normaldi
Kaçtı acaba senin değerin, geçmiş olsun bu arada
4.20 idi benim de ama stres yapma kendine ilaçlarını düzenli kullan doktorlar genelde troid değerlerini önemsiyorlar
@Biriciğim merhaba 20.haftada mi çıktı TSH degeriniz 4.18 ,genel rutin kontrollerde bakılır TSH a 20.haftaniza kadar böyle bir problem gözükmüyor muydu benimde TSH im gebeligin daha ilk başında yüksekti doğuma kadar ilaç kullandım en kısa zamanda doktora gözüküp gereken tedaviye başlarsınız inşallah gebelikte TSH yüksekliği pek istenmeyen bir durum geçmiş olsun
Ben talep ettim bakılmasını öyle bakıldı yoksa ne sağlık ocağı ne doktorum baktırmadı, bu haftada da bu şeklde yğksek çıktı, sağolun inşallah sorun olmaz, doktoruma sordum olmayacagınj söyledi ama umarım öyledir
@Biriciğim siz TSH kontrollerinizi yaptırın mutlaka aslında bakılması gerekiyordu neyse iyiki sizin aklınıza gelmiş geçmiş olsun cok
Yüksek değil bnm doltorum 4 e kadar normal demişti. Benim tsh 0.17 çıktı bnmki düşük ama ilaç yazdı kullanıyorum 1 ay sonra kontrole gidecem.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim umarım hiç bi problem olmaz
Rica ederim, inşallah bir sorun olmaz sen gönlünü ferah tut, bnmde düşük ama doktorum ilaca başlatmıyorum dedi bana, hamilelikte değerler değişir dedi çok ilgiliydi benim içimi rahatlattı