Selam 4 bucuk aylık hamileyim tsh hala 5 civarı düşmüyor çok endişeliyim
Doktorunuz ilacın dozunu artırır aylık kontrole çağırıyormi bende tiriod ilacı kullaniyorum aylık kontrole gidiyorum
Arttrdı ama kalpte çarpıntı yaptığı için mecbur düşürdü 25 den 50 çıkarmıştı sizin kaçıncı hafta umarım bebeği etkilemez
Kalpte çarpıntı ilk defa duydum bana bir etkisi olmadığı için bakmamıştım yan etkilerine geçmişler olsun. Muadili ilaçta mı aynı etkiyi yapar acaba? Benimkide 4,hamilelik öncesinde de vardı tiroidim ilaç kullanıyordum zaten. 2 olması isteniyor yükseltti doktorum hafta sonu kullandığımı ama sonraki ay öğreneceğim etkisi oldu mu olmadı mı
Sağolun bende 5 aydır hala düşmediği için korkuyorum pazartesi tekrar gideceğim bakalım ne diyecek
17+5bende 50 kullanıyordum yuksek çıkmıştı 75 e çıkmıştı şuan 75 kullanıyorum hafta ici randevum var baklm suan kaç
Değerin yine de çok çok yüksek değil, moralini bozmamaya çalış.ben yıllardır tiroid hastasıyım. Şu an 3. Gebeliğim ve 225 lik ilaç kullanıyorum. Tiroid ile ilgili çok şey araştırdım okudum. İlaç kullanımı yanında selenyum ve iyot minarelleri tiroidi düzenleyici önemli minareller bunları kullanabilirsin doktoruna danışıp. Ve demir yani kan hapı ,kalsiyum takviyesi kullanıyorsan tiroid ilacından en az 4 saat sonra alman gerekir. Çünkü bu takviyeler tiroid ilacının vucüda etkisini değiştiriyor. Doktorlar genelde bunları detaylı anlatmadıkları için araştırıp bilinçlenmek gerekiyor maalesef
Geçmiş olsun, sağlıkla gelsin bebiş inşallah
Aa evet demir hapı kullanıyorum ve belirttiğin gibi saat aralığı bırakmıyorum belkide bu yuzden faydası olmuyor çok teşekkür ederim deneyeceğim bunuda
Aminn hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza