Trioid İlacı Kullananlar

Hamileliginizde triodi yuksek cikip trioid ilaci kullanan var mi ?

2 Beğeni

Evet burda bir çok arkadaş var ben gebe değilim ama tiroid ilacı kullanıyorum sizin değeriniz kaç

Öncesinde de vardı. Hamileliğim boyunca da kullandım.

TSH kaçtı Zühre hanım

Bende hamilelikte TSH yükselmişti ilaç başlatdı doktorum.Doğum yaptım yine aynı şekil düzenli kullan söyledi.Geçen hafta tekrar yoklatdım ve doktorum ilaca artık gerek olmadığını söyledi.Değerler normal çıktı.

1 Beğeni

3.99 falan o civardaydım. Hamilelikte 1’e kadar düştü. İlaç dozu değişti. Son zamanlara doğru 2.5 oldu. Doğumdan sonra endokrin doktorum bıraktırdı ilacı. Birkaç ay sonra tekrar bakacağız dedi. Şimdilik kullanmıyorum.

1 Beğeni

Yani benim için o değer sıfırın sıfırı diyebilirim benim TSH 19 :joy:

Bence hiç kendinize sıkıntı bile yapmayın benim o kadar düşse dünyalar benim olur :pray:

Ama serbest t3 T4 Uniz nasıl ki benim t4 5 t3 19 T4 un düşmesi lazım ama düşmüyor benimde

Ben gebelikte diyabetten çektim. Açıkçası çok takılmıyorum zaten kendimi bildim bileli kullanıyordum tiroid hapı. Sadece birkaç aydır boşlukta gibiyim​:face_with_hand_over_mouth:

Yaaa ne güzel birakmissiniz gebelikte sorun yaşadınız mı

Benimki yüksek biraz açıkçası korkuyorum sıkıntılı gebelik geçireceğim diye

Yok yok olumsuz düşünmek yok no no nooooo​:point_up:t2: pozitif enerji basıyoruz. Benim gebelik sorunlarım genellikle diyabet üzerineydi. Gebeliğimi hatırlamak dahi istemiyorum :unamused: şimdiden bunları düşünüp stres yaomayın lütfen :sunflower:

1 Beğeni

2018 den beri kullanıyorum iki hamileliğim boyunca kullandım,şimdi Üçüncüsün de kullanıyorum kontrol altındayım ayda bir dahiliye giderim. Korkma ilacını düzenli ictigin sürece hiçbir şey olmaz.

Bende öbür hamileliklerim.de kullandım arada kan vereceğim bunda da ona göre başlanacak

Bende kullanıyorum tiroid ilacı her ay endokrin bölümünde kontrole gidip ilacın dozunu hamilelik boyunca ayarlayacağız dedi doktorum

Burdan trioid hapı kullananlara sesleniyorum .Özellikle hamile kaldiktan sonra kesinlikle ilacını bırakmasinlar .Bebeğe çok büyük tehlike.Sakin bişey olmaz demeyin .Çocuğun gelişimini zekasıni oldukça etkiliyormuş.:roll_eyes:

Bende de tiroit yuksek cikti doktor ilac werdi kullaniyorum ama cok endise ediyorum​:unamused: