2ay lık hamileyim ve kabızlık yasıyorum ne yapsam cıkamıyorum tuvalete kayısı su sıvı vs hersyı denedım olmuyo enson da genel cerrahiye göründüm duphalac verdi oda fayda etmiyor bu sabah fenalaştım acile gittim genel cerrahi bana tribudat FORTE tablet verdi bunu kullanan varmı hamileyken ilaç kullanmak ıyımi bılmıorm doktor bebege zararı yok dedi bagırsak tembelliğini önlemek için rahatlatmak için dedi
Zeytinyağı içtinniz mi? Geçmiş olsun. İlaç bilmiyorum
@Naqihan normalde hamilelikte kullanılan bir ilaç değil, doktoruna ulaşma şansın var mı ondan bilgi alsan çok daha iyi olur
Benmde cok kotu olurdu hep aglardim bana birtek süt iyi geldi her gun ictim bağırsaklarımı o rahatlatti
Hatice hanım doktora ıki defa sorduk ben ayrı sordum eşim ayrı srdu kullanabilirsn bi zararı yok dedi hamilelere verıyorz dedi bir arkadasım eczanede calısıyo eczacısına sormuş bu ilac ıcın oda soylemıs kullanabilir bir zararı yok demiş
@Nuur ben süt hic sevmediğim için acıkcası hiç deneyipte içmedim kayısı üzüm kurusu erik kurusu corba ıkı litre su yogurt ne varsa denedim duphalac bile kullandım daha once doktorum vermişti hıc bısy fayda göstermedi
Tesekkr ederım evt içtim onuda içtim ıkı aylık hamileyim ama daha erken kabızlığa basladıgımi düşünüyorum ve beni gören herkeste oyle dıyo
@Naqihan peki o zaman doktor kullanabilirsin dediyse bir sıkıntı olmaz inşaAllah , şifa olsun
Benim kabizligim 1 ay surdu ve gecti ama o 1 ay ölüm gibiydi hep çatladi kanadı cok agir gecirdim o süreci geçene kadar sütün içine kakao bal attim oyle içtim siz de bu surecte herseyi deneyin derim
Amin inşallah ama daha denemedim aldım dursun bir kenarda diye daha kullanmadım incir aldım kuru incir incir kürü yaptım kendıme Her sabh bunu ac karnına yıcem tek carem bu kaldı buda iyi gelmezse en kotu ihtimall mecbren o ilacı kullancm
Benimde denemediğim sey kalmadı aklınıza gelebilecek saglıklı olan herseyi yedim dun gittim kuru incir aldım incir kürü iyi dıye duydum zeytinyağı ile karıştırdım ac karnına sabhları ıcıcem umarım ıyı gelir bu