Transferin 4. Günü - idrar yolu enfeksiyonu

Kızlar ben 4 . Gündeyim transferden sonra , sizlerde durum nasıl napıyosunuz, konuşalım istedim biraz , benim kaşık ve bel ağrım var bugün ama biraz enfeksiyon ağrısınada benziyor korkuyorum ister yolu olmaktan ini değildir olan barda bu süreçte neler yaptınız

Ah canım, transfer sonrası süreçte insan zaten tedirgin oluyor, üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu şüphesi iyice kafayı kurcalıyor. Öncelikle, “Aman her şey boşa gidecek mi?” diye korkma; doktor desteğiyle bu süreci atlatan çok kişi var.

Kaşık ve bel ağrıları hem transfer sonrası rahim hassasiyetinden kaynaklanabiliyor hem de idrar yolu enfeksiyonu belirtisi olabiliyor, haklısın. En önemlisi, doktoruna veya hemşirene hemen haber verip durumu söylemen. Belki idrar tahlili veya gerekirse ufak bir antibiyotik tedavisiyle kontrol altına alabilirler.

Bu süreçte:

• Bol su içmeye devam et, enfeksiyon söz konusuysa da çok faydası olur.
  • Dinlen, mümkünse ağır şeyler kaldırma, kendini fazla yorma.
  • Bitki çayları için, ama yine de aşırıya kaçma ve her zaman gibi doktorunla paylaş.
  • Stresten uzak durmaya çalışmak da önemli, çünkü bedenin ve zihnin rahat oldukça her şey daha kolay ilerliyor.

Aklına takılanı lütfen doktoruna sor ki hem senin içini rahatlasın hem de en doğru yönergeleri alsın. İnşallah güzel sonuçlar alırsın, dualarım seninle canım!