Tost makinesi önerisi

İlk olarak Maksat muhabbet adlı kanalda gönderildi
Flz

İyi akşamlar merhaba kızlar :cherry_blossom: size bir konuda danışmak istiyorum. Tost makinesi alacağım fakat marka konusunda bilgim yok hangisi iyi olur diye . Kullanıp memnun kalan var mı varsa marka önerisi :heart:

Leyla199182

Ben korkmaz kullanıyorum 15 yıldır birde ufagim var tefal marka ikiside güzel korkmazsa ızgara dahil yapıyorum temizlemesi kolay tefalide sürekli elimin altında küçük olduğu için yer kaplamiyor

afrikanın_gelini54
Esved

Bende de korkmaz var ben hiç memnun değilim

1 Beğeni

Ben de bir gün tost makinesi alıcam :smiley: ben de onerilerinizi isterim

2 Beğeni

Plak kısmının döküm olması gerekiyormuş tüyo buldum​:sweat_smile::sweat_smile: @Cansu

2 Beğeni

Awesome Seksenler GIF by TRT

1 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::heart: arastiracagim inşallah bulunca bilgilendiririm​:dancer:

1 Beğeni

Bende de Homend markası var gerçi ben almadım hediye geldi ama çok iyi gerçekten çok çabuk ısınıyor aynı ızgara özelliği de var ben memnunum hatta internette biraz pahalı bi ara A101 e gelmişti tasviye ederim yani

3 Beğeni

Dökümler biraz pahalı oluyor bu tiplere göre aklınızda olsun tercih meselesi tabi ama bu ekonomi de bu durumda olunca insan bi düşünüyor

3 Beğeni

Karaca kullanıyorum ben memnunum

2 Beğeni

Evet döküm pahalı oluyor baktım fiyatlara taksitle ancak alırım. Elektronik eşya şans işi. Tefalin mutfak robotu çok onerilmisti aldım sadece 1 gün kullandım servise gitti aynı gün cirpicisi bozuldu. Annemlerde simbo var 17 yıldır duruyor

3 Beğeni