Topukta acı uzerine basamama

Merhaba 9.haftamdayim topugumda acı hissi var üzerine basamiyorum hamilelik öncesinde yoktu sebebini ve çözümünü bilen biri var mı?

2 Beğeni

Hımmmmm hiç duymadım ilk defa duydum sağlıkla ilgili bi probleminiz mi var acaba

1 Beğeni

zayıfım belki ondan olmuş olabilir. İnternetten baktığım da topuk dikeni yazıyor ama bilmiyorum

1 Beğeni

Bi ortopedi ye görünebilirsin ama hamilelikle kaynaklı olduğunu düşünmüyorum

1 Beğeni

Hamilelikte insanın saçı bile ağrıyor ya​:woozy_face::joy:

5 Beğeni

Hâ sen topuk uyuşmasındanmı bahs ediyosun? Boyle diken diken uyuşuyor yuruyemiyorsun. Eğer oysa dedigin ben 16 haftamda yaşiyordum

1 Beğeni

Aynen :rofl:saçımın dibi ağrıyor :joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Benimde şu anda her iki topugumun kenarinda ve orta kisminda ağri var,ama 9 hafta çok erken ağrimasi için,ben 37 haftama geçtim.Gezerken aşırı rahatsız ediyor.Vucut ağırlığından olduğunu düsünüyorum,geçmiyor ağrisi,gezdiğim zaman aynı acıyı hiss ediyorum her defasinda.Son 1 haftadır böyle

1 Beğeni

Bende 20 gundur ayagımın altı(pençelerim) ağrıyor şimdide oyle. Yurudum yurumedim aynj bende. Ovuyor eşim ve annem sagolsunlar ama gecmiyor. Gercekten zor :woozy_face:

2 Beğeni

Hiç bir şeyin işe yaramayacağini biliyorum,onun için doktora yazmiyorum,dogduktan sonra geçeceğini biliyorum,doktora yazar yazmaz yazip dolduruyor krem falan,ama hiç işede yaramayacak,bu vicut ağir zaten,ağirlik ayaklara dusuyor,bende evde aksama kadar ayaktayım,geçmez.

1 Beğeni

Bende bildigim icin yazmiyorum doktora,ya yanına cagiracak ilaç verecek senin dedigin gini.doldurucak kağıdı şunu al bunu al diye. Doğuma artik az kalsa bile valla yapar doldurur :joy:

2 Beğeni

Aynen benim doktorum fazla ilaç yazmaz normaldede,evde hafif ağrim olduğunu yazinca,hemen dur gel bakalım sana,ona gore bisey yazalim.Hastanemde dunyanin diğer ucu,pişman oluyorsun yazdığına​:joy:Aslinda doğru soyluyor hamilelikde kafana gore bi ilaç yazmak doğru değil,muayene edip oyle yazmalilar.Ama ben kendim hafif ve buyutulecek bisey olmadiğini bildiğim için gitmiyorum çağırsada,zamanla iyilesiyorum.

2 Beğeni

Ben de ilk defa duydum. Geçmiş olsun. Sıcak veya soğul suda bekletiniz mi belki rahatlatır

1 Beğeni

Ben 24+4 hafdadayim bende topuklaimda agri var oda kilodan dolayidi

1 Beğeni

Evet yaa :joy:

1 Beğeni