Kızlar selam, 05.05.2025 tarihinde 20+3teyken işyerinde ikram edilen ve etli olduğunu bilmediğim çiğ köfte yedim. Hiçbir yerde artık etli çiğköfte yapılmadığından etli olacağı aklımın ucundan bile geçmedi. Hemen doktoruma haber verdim toksoplazma riski olabilir 4 hafta sonra test yapmamız lazım dedi. Gebelik başında yapılan toksoplazma testlerim negatifti. Şimdi inanılmaz bir korku yaşıyorum. Doktor testlerin pozitif çıkarsa amniyosentez yapmamız gerekebilir, bebeğe olumsuz etkileri fazla olabilir dedi. İçimi rahatlatacak bir şey de bulamıyorum. Sizlerin başına bu tarz bir olay geldi mi? Sürekli düşünmekten gündelik yaşamıma odaklanamaz oldum
Iyi düşün iyi olsun Allah in izniyle birsey olmaz dualarım seninle kardeşim bebegine sağ salim hayırlısı ile kavuşursun inşallah
1 Beğeni
4 hafta bu kaygıyla çok zor, iyi düşünün bir sorunla karsilasmayacaksınız inşallah
1 Beğeni
Yoktur inşallah bir sorun benim toksoplazma pozitifti ama fakültede ileri tetkikler yapıldı ve hamilelik öncesi pozitiflik devam ediyor sorun yok dediler sizi anlıyorum korkutucu ve stresli bir durum ama siz olumlu durum olumlu kalın
1 Beğeni