Tog (uyku tulumu) önerileri

Merhaba anneler, bebeğiniz için TOG yani uyku tulumu alacak mısınız?
0.2 - 1.0 - 2.5 numaraları var (?)
Hangi numaradan kaç tane kaç aylık için almamız gerekiyor?
Tog seçerken nelere dikkat edeceksiniz?

1 Beğeni

Cansuu sen benden ileridesin ya simdi alis veris kısmına başlamışsın tabikide :sweat_smile: Ben böyle senin paylaştıklarını görünce bi tık korkuyor, bi tık seviniyorum. Korkma sebebim alacak çok şey olması ve sürekli araştırmak gerektiği. Sevindigim sey ise bizi bilinclendiren ve tavsiyeleriyle bilgilendiren birinin olması :smiling_face_with_three_hearts: İyi ki varsın :kissing_heart::sweat_smile:

3 Beğeni

Beni çok rahatlattın teşekkür ederim. Ben yenidoğan kıyafet alışverişimi bitirdim. Henüz sayılarını saymadım. Uzaktan baktığımda bu kadar yeter dedim. Şuana kadar kıyafetlere 1300 lira harcadım. (Yenidoğan-9 ay arası)
Bol bol indirim takip ediyorum. Yakında bebek bakım ürünlerini tamamlayacağım.
Temmuz bebeği olacak yetmezse yıkanır aynı gün kurur dedim.
Togları kafam basmadı.
Senin bebeğin hangi ay geliyor.
Kıyafetler gözünü korkutmasın bir anda aradan çıkıyor

2 Beğeni

Kıyafet hediye gelen cok oldu o yüzden hastane çıkışı alacağım şimdilik. Oyuncak, suluk, emzik felan hep hediye geldi sag olsunlar. Kaba eşyaları kaldı onları da 6 aylıkken almayı düşünüyorum. Eylül ayının sonunda gelecek İnsallah oglusum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Burda insanlar hediyelerini bebek doğduğunda getiriyorlar. Kim ne getirecek bilemiyorum. Annem bebek kıyafetleri satıyor, bana bebek kıyafetleri ayırmış bir sürü zıbın verecek. Herkes önceden getirse ne alıp ne almayacağımı bilirdim.

2 Beğeni

baby GIF

1 Beğeni

Bende cansuyu gordugumde.kendi kendime dusunuyorum ki, gercekten bebeğe bu kadar seymi alınıyor :scream::smile::smile:

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl: hangisi gerekli hangisi gereksiz. Hep beraber öğreniyoruz :sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts::innocent:

1 Beğeni

Tog alma zamanı geldi hanımlar siz hangi modeli aldınız çok pahalılar :disappointed_relieved::melting_face:

1 Beğeni

Benim bebeğim kış bebeği olacağı için ve üzerini çok kalın bir şeyle örtemeyeceğim için sadece gece uyuması için uygun tog kalınlığında alacağım birtek şu an buna karar verdim. Diğer kalınlıklar için kararsızım ev sıcak olacak gün içinde doğumdan sonra yaşayıp görüp almayı düşüneceğim

2 Beğeni

Evimiz genelde 22.3 derece ama sanki daha soğuk gibi. Şuan patikli alt, uzun kollu zıbın, yelek ve önlük var. Böğrüne bakıyorum hafif ılık. 21 derece olan evler için 2.5 tog öneriliyor ama 2.5 tog olanların hepsi de aynı kalınlıkta değilmiş. Şuan 500 lira, gunay iki giymede kirletecek tog kuruması kesin 3 günü bulur nasıl olacak böyle çok şaştım. Yazın ne güzeldi bir tek zıbın giyiyordu

1 Beğeni

Bizimde şu an 23.9 falan ama ben üşüyorum diyorum bebek için bu sıcaklık ideal diyorlar nasıl olacak. Kara kara düşünüyorum ocağın ortasında doğacak ne alıcam nasıl giydiricem hiç fikrim yok gerçekten bebekler yazın daha kolay bezle bile dursalar rahatlar şimdi üst üste mi giydiricem diyorum rahat edemez kalın tog alıp tek kat giydirsem bu sefer de ondan çok almam lazım

2 Beğeni

Gereğinden fazla giydirince bebek isilik oluyor. Ben de bebeğimi isilik yaptım sonra kendi giydiğimin bi fazlasını giydirmeye başladım. Yeleğin çok faydasını gordüm. Eli ayağı soğuksa böğrüne bakıyorum o da soğuksa hırka giydiriyorum. Bizim evimiz sobalı sizin kalorifeidir. Baktın sen üşüyorsun ayarını yükseltirsin

2 Beğeni

Cansu şu an lcw de indirim var ben bir kaç tulum aldım %50indirimden

2 Beğeni

Ben Owli uyku gurusu aldım, 0.5 ve 0.3 tog iki tane. 3 yaşa kadar kullanıma uygun olduğu için tercihimi bundan yana kullandım, başka markalar alıp sürekli yenilemektense​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Çok ince olmaz mı @duygugillerdenbiri

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim hemen bakıcam​:star_struck::rose::heart:

1 Beğeni

Evin kendi ısısı da olacak, çok kalın giydirmeyi düşünmüyorum o yüzden :blush:

2 Beğeni

Owli uyku tulumunu ananesi aldı kızıma kuzenim kullanıyor 0.5 tog yeterli dedi Owli biraz pahalı ama 3 yaşa kadar kullanılabiliyor.

2 Beğeni

Teşekkür ederim hemen incelicem :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni