Tıkalı süt kanalı

Kızlar bi anda göğsüm tıkandı önceden rahat bi şekilde sağım yapıp biberonu dolduruyordum önce sadece 30 ml sonra ki gün zorlaya zorlaya 40 ml 2 gün önce en son 20 ml sağabildimmsonra hiç sağamadım bi doktor mastit değilsin dedi diğeri direk kan vs bakmadan mastit dedi antibiyotik verdi ama benim derdim çözülmedi göğsüm şu an taş gibi ve sızlıyor elle sağım yapmaya çalışıyorum pompa etki etmiyor artık ama çok canım yanıyor bir damla akana kadar bu arada bebeğim de bi hftadır o göğsü tutmuyor

2 Beğeni

Sıcak uygulama yaptınız mı

Sıcak uygulama soğuk her yolu denedim yakınlarım şiddetli sağım yapmasına rağmen damla damla gelebildi yabi neredeyse bayılmanın eşiğine geldim bu süreçte çoook canım yandı

1 Beğeni

Canım ben de yıllar, önce böyle birşeyle karşılaştım canım çok acıyorduhiç bi şeklde bişeyyapmadılar doktorlar en son babaannem pekmez ve tütünü ısıtıp sürdü sardı çok iyi geldi rahatlamıştım dene istersen

Cerrahi işlem görürsün durum ilerlerse dediler peki o nasıl oluyor bilginiz var mı

Tavaya pekmez ve tütün koydu tüpte ısıttı cok sıcak yakacak şekilde değil ama gögüs lerinin ikisine sürdü 1 saat kadar sarılı şekilde kaldı sıcak duş aldırdılar akmaya başladı sütüm

Yanlış anlama lütfen gerçekten hastane hastane dolaştım tek bir hastane dedi sağma yapılması gerekiyor güçlü makinayla izmir’de dolaştım bıtane buldum makina bozuk diyip yapmadılar en son yöntemi denediler tesadüfmüdü bilmiyorum ama iyi geldi

Ya ben szi anladım da uygulayabileceğin bilr yöntem değil ki nereden bulacağım tütünü

Çok cnım yanıyor acıdan duramıyorum göğsüm şiş ve sert bebem daha 25 günlük çok kötüüym kolay bi yol arıyorum doktorlar antibiyotik yazıp yoşluyor sağım yapılması lazım yapmıyorlar bende kendim yapamıyorum ya bu sistemin çok saçma bi yani ya bayıltıp çeksinler okeyim ama hiç bi şey yapmıyorlar canlı canlı acıta acıya elle sağım yapıyorlar ve gerçekten bayılmanın eşiğine gelince durdular devam edemedm yine başa sardı çektiğim acı bana kaldı berbat haldeyim

Sıcak sütü arttırıyor soğuk akışını kesiyor süreci yaşayanlar siz ne yaptınız

Lahana baya işe yarıyormuş,ben denemedim gerek kalmadı ama evde korkudan lahana yaprağı bulundurdum hep :grinning_face_with_smiling_eyes: suyun altında tarakla tarama yapabilirsiniz göğsünüze ve bebişini o memeden süt emmeye zorlayın :face_exhaling:

Bnmde calıştığım hastanede hep lahana olurdu buz dolabında ilginç gelmişti. Demek böyle şeylere iyi geliyor.

Nasıl oldun iyi misin 3 4 tane sigara tütünü canım

Benim gibi neler çektim açmak neler

Bende de olmuştu ilk çocukta hatta ateş vermişti masajla sıcak kompresle sürekli aynı memeyi vere vere anca rahatlatabilmiştim mememi çok can acıtıyor maalesef Allah yardımcınız olsun inşallah iyi gelmiştir burada yazılanları denediyseniz

Sıcak dus ardından sağım sonrasında soğuk lahana koyun gogsunuze kalsın bir müddet, aylarca mastit belasıyla ugrastım

Öncelıkle Gecmıs olsun bende oldum aynısını mastit oldum hatta pazardan yada marketten beyaz lahana alın buzdolabına koyun sonra soğuk soğuk göğüse koyun o süt kanallarını açıyor mutlaka yapın