Kızlar annemle teyzem benim arkamda konuştuklrini duydum ve çok üzgünüm teyzem asla kızına laf dahi ettirmez anneme karşı ama annem nasılda beni o şekil arkamda konuşurlar sustum siz olsanız ne yapardınız lütfen
Susmak yerine annenizle konuşun. Teyzem kızının fırsatını vermiyor sen neden benim fırsatımı veriyorsun diye.
Çok dedim en ufak birşeyde anne kız tartışması olsa annem beni ona buna şikayet ediyo çok dedim bende bilmiyorum Cook kırgınım
@Delayy Kesinlikle yüzleşirdim yoksa bunun devamı gelecektir ve sürekli canın sıkılacak. O yüzden mutlaka ikisiyle de konuşmalısın.
O zaman annen ve teyzen bu şekilde davranmaya devam ederse, onlara karşı mesafeni ve görüşme sıklığını gözden geçirilmelisin.
Söyle teyzem hiç benim kız kardeşim kızı varmı yokkmu bilmez doğum yaptım bile demedi ki bebeğine yada ona bişey alayım burda bişey almak mesele değil mesele beni hiç takmamasi bende beni değersiz gören birini itibarimi kestim annem bunun için benle konuşmadı aylarca ve annem onun kızına bişey deseydi anneme sen ne karisiyon gençlere ben seni ariyom soruyom yeter dedi yani hemen savundu kızlarını ama anneme defalarca dedim aynı devam edip arkamda konuştukar şuan burdayım bayramda evime gidicem
Çok kez yaptım aynı şey oldu