Ben buna karşıyım hamilelikte en ufak bir ilacın alınması bile tehlikeli iken aşı yaptırılması vücuda bişeyin girmesi ne bileyiö tehlikeli geliyor bana
Sağlık Bakanı Mısınız
Dünya sadece senin eşinden ibaret harika bir savunma eşimin teyzesi de geçen yaz bahçede paslı çiviye bastı. Hızlı bir şekilde müdahale edilmesine rağmen bacağı ampüte edilecekti. Çok zor bir şekilde kesilmesinden kurtuldu. Aylarca fizik tedavi gördü. Bacağının derisi komple kalktı yanık gibi oldu. Buna ne diyeceksin
Çok iyi olur adminim , sağdan soldan duyma şeylerle önyargıyla sağlığını hiçe atan insanlar için … boşu boşuna kendimizi yormayalım.
Çok iyi yapmışsın olmayarak geçenlerde canan karatayın videosuna denk geldim olmamanın daha sağlıklı olduğunu aksine aşı olunduğunda gelişim geriliklerine yol açabildiğini söyledi
Canan Karatay’ı bende dinlemiştim o da etkili oldu aşı olmamamda korona virüs aşısını bile yaptırmayın diye kadın bas bas bağırdı ne oldu kimse dinlemedi şu an kalp krizleri kalp hastalıkları akciğer hastalıkları o kadar arttı iki hep aşı yüzünden geneli
Dünya senin eşinin teyzesindende ibaret değil))
Anlamıyorlar bacım anlamiyorlar körü körüne inanıyorlar tıba
Kaldırım yapmaktan aciz belediyeler sözkonusu çocuklarımızın ve kadınlarımızın rahmi olunca birbiriyle yarışırcasına ücretsiz aşı uygulaması başlatıyor.
Sence tuhaf değil mi ! Gerçekten seni, çocuklarını ve neslini düşündüklerini mi zannediyorsun !
@admin umarim bir an önce kapatırsın bu konuları. Insan sağlığı, en cok çocuk sağlığını riske atan ve hatta yargıtay kararinca emsal davalara dönüşmüş fikirler bu tip anne bebek sağlığına yönelik platformlarda bu kadar rahat yayilmamali.