Selam hanimlar ,Yaklasik 20 gun oldu tetanoz asisi olali zaten ilk 3 gun ates, halsizlik , titreme vardi sonradan gecti ama kolumdaki agri asla gecmiyor . Hala sol kolumun uzerine uzanmakta zorluk cekiyorum. Sizin bi bilginiz var mi bu konuda ?
Ilk gece acile gittigimde normal demislerdi aile hekimine de 2 hafta once gittigimde normal yan etkisi denildi. Tabi o zamanlar kol agrisi gececek saniyordum. Korona asisi gibi agrisi var kolda . Tesekkur ederim buarada yanit icin
Insallah herkeste olmuyormus zaten . Benim biraz halsiz ve yogun gunlerimdi asi oldugumda Umarim size yan etkisi olmaz
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Kimilerinin eti hassas olduğu için ağrının geçmesi uzun sürebiliyor. Şişlik, kızarıklık, morarma ya da iltihap yoksa korkmayın. Bende de 3 gün sürmüştü ağrısı
Hosbuldum cok teşekkürler disardan bir belirti yok kas kullanamiyorum ve uzerine uzanamiyorum sadece
Benim de ağrı 2 gün sürmüştü
Geçecektir, merak etmeyin
Tetanoz aşısı yapısı gereği yoğun ağrı yapar, aslında ağrı sandığımız şey geçici kas felci oluyor. Yavaş yavaş açılır, korkulacak bir şey yok. Bilimsel açıklaması biraz uzun ama korkmayın
Teşekkür ederim
Asinin zamani gelince arıyorlar mi saglik ocağından
Evet ebe arayip haber ediyor ama tabiki saglik sistemine gebe oldugunuz bildirilmis olmali yada siz gidip gebe oldugunuzu soylemeniz lazim
Gecmis olsun benimde 2- 3 gün bu belirtiler oldu ama gecti sonra sizinki biraz uzamis bünyesel olabilir
Baya uzadi 2.doz zamani geldi 4 gun sonra gidecegim hala koldaki agri gecmedi tabi
@Begüş belki yardımcı olur canım
Tşk ederim tatlım
Ya kızlar dün 2. Kez tetenoz aşısını oldum.İlkindede aynı olmuştu.2.sindede.Kolum davul gibi şişti, kaşınıyor, kızardı bide ateş gibi yaniyor.İlkinde 1 hafta 10 gün sürmüştü geçmesi.Ya acaba acile gitsemmi bişey yaparlarmi
@Begüş aşı sonrası olası bir durum şimdilik gitmenize bence gerek yok yarın aynı şekilde devam ederse o zaman isterseniz gidebilirsiniz, gerçi yapacakları birşey olur mu bilemiyorum ama
Ben 2 yil oldu vurdurali o yuzden olmucam tetenoz cok şükür
Gitseniz de hicbirsey yapmiyorlar yin3de gozetimde kalmanizda fayda var tabiki.