Testime bakar mısınız

Kızlar bi bakar mısınız iki test yaptım biri böyle çıktı

Merhaba :slightly_smiling_face: çok belli belirsiz ikinci çizgi var Adetin geçti mi

Merhaba​:cherry_blossom: iki gün geçti

Çok silik çıkmış isterseniz bi sağlık ocağına gidip test yaptırın net bilgi alırsnız​:smiling_face:

Sabah gidicen Allâh izin verirse

Canım benimki de aynı böyleydi reglda gecikmemişti bekledim yine aynıydı gittim 4 haftalık gebeydim inşallah sizinkide olumlu olur

Ben iki tame test yaptım bu böyle çıktı diğerinde bir şey göremedim

Benim silik bile çıkmamıştı reglim 3 gün geçince kan testinden öğrendim

Yarın kan vericem inşallah güzel haberler alırım ozaman sizinle hemen paylaşırım. Ve sağ kasığımda kasılmalar ağrılar oluyor siz de de oldu mu acaba

1 Beğeni

Merhaba yazamadim kan testi verdiniz mi

Evet verdim negatif :pensive:

Üzmeyin kendinizi vakti saati geldiğinde inşallah nasip olucaktır moralinizi yüksek tutun. Gecikmeniz varmıydı bilmiyorum ama adet gecikmesi yaşayıp test yapmak ve kan vermek daha garanti sonuc veriyor 7-10 günlük gecikme durumunda kesin gözüyle bakılıyor gebelik için buna rağmen negatiflik varsa o zaman sebepleri arastırılmalı. Bazen idrar yolu enfeksiyonu bile gecikme yasatabiliyor. Hamile kalmadan önce kan değerlerime baktırmıstım mesela ayrıca hormon testi verdim ve doktora gebelik düsüncemi söyleyip tavsiyesiyle folik asite başlamıstım. Sağlıklı bir süreç yaşayabilmek adına buda bir tercih tabi düşünürseniz hem kafanız rahat olur gerisi takdiri ilahi

Bu test artmed sanirim artmed alma yalanci pozitif cikartiyor bilgin olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah stres yapma beklemedigin anda veriyor rabbim