Testim negatif?

Kızlar pazartesi günü 7gün önce yapılan test yaptım negatif çıkmıştı ve şuanda 2 gün reglim gecikti ve gün içinde uyuklamaya başladım dün başladı buda bugunde bu saatlerde uykum geliyor ve gece uykularımda gayet iyi uykumu almam gerekir birdaha test yapmakta istemiyorum regli ağrımda var geç döllenme felan olup geç mi tuttuda test negatif çıktı acaba

Evet gebeliğin çok erken dönemleri test yapmış olabilirsin geç döllenme de olmuş olabilir adetin benve bir iki hafta geciksin eğer olmaz isen yeniden test yap

1 Beğeni

Evet en az 2 hafta geçsin bencede yoksa çıkmıyor geç döllenmedir belki

1 Beğeni

Ben adet gecikmemin 2. Günü öğrendim onun öncesinde kanda da negatif çıkıyordu sonucum biraz daha bekleyin isterseniz :pray:t2:

ilişkiden 7gün sonra olan testten almıştım sizde ondan mı yapmıştınız

1 Beğeni

Hayır ben erken gebelik testi yapmıştım :heart:

1 Beğeni

Olabilir canım sabah ilk idrarınızla yaparsanız net sonuç verecektir hayırlısıyla inşallah

1 Beğeni

Genelde ilişkiden 12 gün sonra bebek kanda gösteriyor kendini. Ben ilişkiden 16-17 gün sonra normal kaset test yaptığımda görmüştüm çift çizgiyi

1 Beğeni

Ben hamileliyimde 5gun gecikdi test yaptdim cikmadi. 13gun sonra yaptim silik cikdi. 4haftalik hamileydim. Kan testi en dogru sonuc. Kan testi verin. InsAllah hamile olursunuz​:palms_up_together:t2:

1 Beğeni

İlk idrarla yaptım ama dediğim gibi net tek çizgiydi 3gün gecikti 7 8 gün sonra tekrardan bir test yaparım ama adet olacakmışım gibi ağrımda var

1 Beğeni

İlk negatif çıktı diyorsunuz ya adet sancısı gibi ağrınız varmıydı çünkü ben he oldum he olcam gibi bi kasık ağrım var regli öncesi böyle ağrım oluyor her ay dayanılmayacak gibi değil ama adet olacağımı anlıyorum yani

Zaten adetle belirtileri neredeyse aynı bekleyin siz inşallah Allah gönlünüze göre versin. Adet olmazsanız idrardan önce kan verin derim ben net sonuç çünkü

Göğüs ağrım olmuştu benim ilk adetten önceki ağrı gibi ama adetten baya önce başlamıştı ağrı. Birde çok uykum olmuştu, gözlerim kapanıyordu resmen. Birde kasık ağrım vardı sağ tarafımda. Ama yerleşme kanaması denilen lekelenme bende hiç olmadı mesela.

Lekelenme yok bende de evet göğüslerim kocaman oldu normalden daha büyüdüler :joy: inşallah pozitif sonuç alırımda böyle ağrıya şişkinliğe razıyım Allah isteyen herkese versin gerçekten 1 haftadaha geçsin kan vermeye giderim

1 Beğeni

Ayy inşallah haberin verin ama mutlaka, sonuçlarınız güzel olur inşallah görürsünüz sağlıkla poztifinizi

Teşekkür ederim yazarım buraya test yaptırdığımda :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ara sira oluyordu. Goguslerimde agri vardi. Siz yinede test yapin. Adet gecikdiyse 10gun gectiyse olmadinizsa hemen kan testi verin.

Yarın 4. Gün olacak gecikme 1 hafta bekleyeyim diyorum çünkü bazen böyle gecikmelerim oluyor benim

Bence bir buçuk hafta felan sabret sonra yap en azından surkeli üzülmezsin ben yaşadığım için diyorum hatta en az iki hafta geçsin en güzel sonuç oluyor genelde

Bende 2 tane test yapmıştım ilki heyecandan zaten çok erken yaptım çıkmadı 2.de iki çizgiyi görürüm artık felan diyordumki göremedim gerçekten hayal kırıklığı folikasitte kullanmaya başladım bekleyebilidğim kadar bekleyeceğim. Sen ne durumdasın oldu mu bebiş

1 Beğeni