Merhaba qdetime 5 gun var dun yaptigmda erken geblik testi negatifti bugunde yaptim
ama kuruma cizgisimi yoksa silik bisey varmi ben mi paranoyak oldum anlayan varsa cevap verebilir mi
Sen bunun içini mi açtın
Yani ben azda olsa silik bir çizgi göremedim sanki ![]()
Negatif duruyor
Sanki hayalet cizgi var gibi tam net cekemiyorum ama dun yaptigimda boylr bile olmadi
Testten en sağlıklı sonucu alabilmek için adet gecikmesini beklemeniz en sağlıklısı olur ben adetim 10 gün geçtikten sonra yapmıştım iki gebeligimde de ve ikisinde de net sonuç çıkmıştı heyecanınızı anlıyorum fakat böyle kendinizi ümitlendirme durumunuz olabilir akışına bırakın Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere ![]()
Cok tesekkur ederim sagolun haklisiniz
Sen dediğimiz gibi bekle çok istiyorsun anladığım kadarıyla nerdeyse test yapıyorsun ama en sonunda sonuç negatif çıkarsa üzülürsün 1 hafta daha bekle regli tarihin geçsin biraz
Betaya baktirdim <5 cikti yukselirmi
Sonucu direk atarmısin
Adetime 5 gun var
Gebelik yok malesef
Yukselmez mi peki 5 gun var daha
İnsallah yukselir ama sanmıyorum cok isteklisin anlıyorum ama cok kafaya takmissin neden bu kadar kafaya takıyorsun akışına bıraksan reglin geciktiginde sadece test yapsan daha az yıpratırsın kendini öyle ha diyince olacak bir sey degilki iliskiye girer girmezde olmaz her iliskidede olmaz gebelik süphesi regli gecikince olur sende biliyorsun hayatina devam et oluruna bırak evliliginin tadını çıkar bu kadar düsünursen olmaz takdiri ilahi o sana ne zaman nasip ederse o zaman olucak bir sey sık sık iliski yasa ve akısina birak yapacagin testler regli olana kadar ovulasyon testleri takibi olsun