Merhaba aramıza hoş geldin canım. İdrar dağılmış gibi sanki. Başka bir test daha yapmak daha sağlıklı olacak gibi.
Nedense içime var gibi doğdu ama idrar dağılmış gitmiş tekrarlayıp atabilir misinizzz
Merhaba @Sibelesilla hoşgeldiniz ben de yeni testi heyecanla bekliyorum
Hoş bulduk ama daha adetime 10 gün var
10 gün varsa yaniltici olabilir negatif ya da pozitif olmasi
Sol kasığımda ağrılar var
Aslında var gibi ama daha çok test bozuk gibi duruyor.
İnşallah vardır
Benimde böyleydi kanda pozitif çıktı inşallah sizinde vardır kan verin
İnsalah ama daha adetime 10 gün var
Test bozuk
Terbiyesizlikle alakası yok bende de aynısına yakın oldu hastanede kan ve idrar testi verdim böbrek taşı çıktı idrarın renginden anlamıştılar zaten kendimce bir öneride bulundum Şuan hamileyim 8 santimlik taşım var ameliyat diyorlar Allah korusun hanım efendidede olabilir bi baksın bence ben acısını çektiğim için biraz biliyorum evet kulağa komik geliyor ama gerçek yaşadım ordada belirtmisim zaten
Resmi atan sizmişsiniz esilla hanım alay etmiyorum gerçekten tüm ictenligimle söylüyorum aynısını yaşadım evet gebe çıktı ama ayriyeten testin çizgisinin etrafı kirmizilasti doktora gittim böbrek taşı çıktı yanlış anladiysaniz üzdüysem özür dilerim amacım kırmak değildi gerçekten söylüyorum bende de oldu ve 8 santim böbrek taşı çıktı doğumdan hemen sonra ameliyat olmam gerekiyor
Yok önemli değil ben iki defadır boş gebelik yaşadım korkuyorum yine yaşamaya
Canim var gibi ama silinmis sen birtest daha al tekrar yal bu guvenilir olmaz ama varmista silik cikmis gibi adetine 10 gunde var varsa eger 10. Gun sonu net olur cizgi tekrar yap trsti
Sağolun inşallah vardır
Tekrar yap ama bence bir kaç gün sonra umarım güzel sonuçlar alırsın canım