Test yapsam mı

Kizlar adetime 7 gün var daha düşünmeyim diyorum ama sürekli burda buluyorum kendimi hamile olanları yeni öğrenmiş olanları takip edip bende heyecanlanıyorum erken test alsam mı beklesem mi kendimi unutturmaya çalışıyorum sürekli. Kaç gündür sadece alt karnimda sancilanma var minik minik dua edin bana olur mu bende bu ay mutlu bir haber alayım :hugs:

Test için henüz erken varsa da çıkmayabilir canım. Rabbim inşallah sağlıkla nasip eder sanada :pray:

Kimisi 9.gin önce silik çıktı öyle öğrendim falan yazmış benimki de işte merak :grin: çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için :smiling_face:

Allah doğru zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah :smiling_face::smiling_face:

Amin canım çok teşekkür ederim :smiling_face: rabbimde sizlerin kalbinizdeki dilinizdeki duaları hayırlısıyla kabul etsin gönlünüze göre versin

Ay amin amin ecmain. Bende deneme yapmaya başladıktan sonra hep acaba derken buldum kendimi .Sonra baktım bu durum beni namazda bile ele geçiriyor Allah’ım tövbe sen büyüksün hayırlı zamanda nasip et dedim ne zaman saldım o zaman oldu desem yalan olmaz :relieved: pek aceleciyiz :smiling_face_with_tear:

Bence bakıp stress olma boşu boşuna cnm. Belki var erken olduğu için çıkmayacak ve üzüleceksin en azından adet gününde yap inşallah çift çizgi görürsün :heart:

Ben adetime 10 gün kala kan testi ile öğrenmiştim 2 gün öncesinde erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı :face_holding_back_tears: eve gelince ilk isim testi denemek oldu ve silik 2. çizgiyi gördüm :melting_face: darısı başınıza inşallah :rose:

Ayy inşallah kizlar dualarımız kabul olurda burda sizinlede paylaşırım evet bekleyim ben aklıma geldikçe bende Allah’ım sen hayırlısını sağlıkla kolaylıkla ver diyip başka seylerle oyalaniyorum rabbim isteyen herkesin kucağını boş birakmasin