Test sonucuma bakar mısınız?🥹

Merhaba, 3 gün önce regl olmam gerekiyordu fakat kahverengi mor arası bir lekelenme olarak oldum sonrasında sadece peçeteye gelen kahverengi lekelerim oldu ve bugün 3.gün tamamen kesildi bende şüphelenip test yaptım bi bakar mısınız ben var diye görüyorum ama test markaları bebe time ne kadar güvenilir bilmiyorum​:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Merhaba, silik cizgi gözüküyor. Emin olmak adına mutlaka kan tahlili yaptırın :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkür ederim cevabınız için yarın tekrar idrar testi yapıp sonrasında kan vereceğim bakalım​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Benımde Adetıme 1 hafta vardı silik çıktı sonra gidip kan verdim hamıleymıssım sımdı 11 haftalık olduk bile :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah​:face_holding_back_tears: benim regl dönemim 3 gün geçti böyle silik çıktı o yüzden biraz tedirgin oluyorum açıkçası sıkıntı olur diye :confused:

Bence var çok silik var gibi olsa bile çok yenidir

Icın rahat olsun gidip kan versen hersey bellı oluyor Allah gonlunuze gore versın ınsallah :innocent:

@Simurgh evet silikte olsa ikinci çizgi görünüyor inşaAllah hamilesindir :hugs:ama kesin sonuç için kan tahlili yaptırman daha yararlı olacaktır

Hayirli olsun henuz yeni daha dikkat et kendine saglicakla gelsin minik