Kızlar benim test sonucum böyle, adetim 1 gün gecikti, test yaptım anında pozitifi gördüm 3 saniye bile geçmeden, hemde öyle solgunda çıkmadı, anında kıp kırmızı oldu. İnanamayıp 10dan fazla test yaptım hepsi pozitif oldu. Şimdi adetim 13 gündür gecikti. Hesapra 5 + 6 haftalık. Ama ben 4 haftasında öğrendim hemen doktora gittim ama kese gözükmedi. Yani erken olduğu için ola bilir mi? Çok korkuyorum((
8 haftadan sonra gözüküyor diye duymuştum içini ferah tut HCG kontrolünü sağlık ocağında yaptirirsan seninn icindee iyi olabilir bende çok daha yeniyim sağlıkla kucağıniza alırsınız umarım hoşgeldikkkk diyelimm
Kese 6 7 haftslıkken gözkür korkma canm
Daha cok erken ultrasonda gozukmesi icin biraz daha bekle 8. Haftadan sonra bebek gozukur ama test pozitif hamileligin hayırli olsun
Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun, umarım kolay bir gebelik süreci geçirir ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Zaten pozitif sonuç alıp 10 tane test ile yinelemiş olmanıza bakılırsa baya heyecanlısınız. Umarım bu heyecanınız gebelik sürecinde size tedirginlik ve panik atak olarak geri dönmez Gebeliğiniz henüz çok yeni, ben 5. haftada yalnızca keseyi görmüştüm. Ancak her gebelikte bu süre zarfı eşit olmuyor. Biraz daha bekleyip o şekilde kontrole gitmenizi öneririm.
Seninde hamileliğin hayırlı olsun canım benim inşallah öyle olur
Hem heyecanlıyım hemde 2 yıldan fazladır anne olmayı bekliyorum, o yüzden buraz tedirginlik var içimde. İnşallah keseyi görürüm bende. Sizinde hamileliğiniz çok güzel geçer inşallah
Adet tarihine gore tutmayabiliyor gec dollenme oldugu icin yani senin dedigin 5+6 olmayadabilir daha kucukde olabilir. Ama kese 5.5 haftaliktan sonra kese gorunuyor korkma hesabindan daha kucuktur bebis bir iki haftadan gorunur