Test pozitif mi?

Kızlar sizce bu pozitif demek mi ?

1 Beğeni

Çok silik var gibi canım emin olamadım gecikmen var mı

Bence yeniden deneyin yok gibi . Çünkü çizgi kısmı beyaz dikkat ederseniz kenarları silik gibi durmuş. Yani o da idrar gibi

Canım gebelik varsa henüz çok yeni Beta daha yükselmemiş anladığım kadarıyla kan testi verirsen net bir sonuç alırsın :pray:

Yok ki nasol var test kısmı beyaz değil mi ya ben mi yanılıyorum. Hem de bu beklemiş sanki rengi değişik testin

Beklemiş bir testse bilemem ama benim de testim böyle çıkmıştı anında kan vermeye gittim ve hamilelik haberimi aldım

Bakın bu kısom boşsa gebelik yok demektir. Kenarları da idrardan ötürü değişim göstermiş. Ya zaten çok zor bir şey değil . Gebelik varsa zaten yine test yapsa yine çıkar sonuçta :smiley:

Tamam sen yok diyorsan yoktur :rofl: kan testi yapsın arkadaşımız

Benim de ilk testim çok silik çıkmıştı çok şükür 38. Haftamdayım gecikmesi varsa birkaç gün sonra tekrar edebilir buna bakarak direk yok ya da var kimse diyemez zaten

Ben kendimi izah edemedim. Test çizgisi beyaz onu ifade etmek istemiştim. Yanlış anlaşıldım. Çünkü benim de böyle bir testim vardı. Kanda negatif görünce çok üzülmüştüm. Benzerini yaşasın istemedim o yüzden

1 Beğeni

Ben de zaten benim de böyle testim vardı pozitif çıktı dedim eğer gebelik varsa Beta düşüktür dedim :pray: testteki kuruma çizgisini görüyorum yanında çok hafif silik bir çizgi daha var belki erken test yapmıştır bu yüzden silik çıkmıştır dedim :pray:

1 Beğeni

Adetiniz geçti mi isterseniz biraz bekleyin adetiniz geçtiğinde kan verin

Evet canım çok silik çizgi.Kan verirsen kesinleşir

Sizin sanırım gözlerinizde bir problem var.Çizgiyi nasıl göremediğinize hâlâ şaşırıyorum.İlk testimde benimde böyleydi.İkinciyi tekrarlayınca daha belirgin oldu.

Bence pozitif deyil testde bozukluk var tekrar yapin

Bu test pozitif deyil hanimin gozu normal bence

1 Beğeni

Sizin gözünğzde anormal