Test ne zaman yapmalıyımm

Kızlarrr 27 ve 29 Şubat arasında ilişkiler oldu adetime 6 gün var bu tarihler arasından sonra ne zaman döllenme olur test ne zaman yapmalıyım

1 Beğeni

Adetin geçsin 2 3 gün sonra yap testi ama eğer adet olursan reglin 10 gününden itibaren değerlendir üç dört gün

Tamam canım

Şuan testin varsa yap

Bir ihtimal ama bir ihtimal belki çıkar varsa yoksa da adetin geçsin öyle yap

Var erken gebelik yarın ilk idrarla yapayım 2 saattir tek taraflı belim kasığım çok ağrıyor oldu ki bebek var yerleştiği için mi ağrıyor

Erken gebelik testi yanıltıcı oldugunu düşünüyorum cogu kisi aslında kimyasal gebelik gecirdigi halde bilmez adet günü veya birkac gun sonrasında regl olur. Erken gebelik testi hcg 5 i pozitif gosterdigi icin bosuna umutlanmamak adına en guzeli adet gününü beklemek. Regliniz düzenli ise regl günü normal gebelik testi silik dahi olsa gösterecektir. Baktınız sonuc pozitif o zmn üç bes gün sonra beta hcg baktırabilirsiniz. Döllenme ne zaman olur sorusuna cevap ise tam olarak yumurtlama zamanınızı bilmeniz lazım bunun icin. Bunu da ovulasyon testleri kullanarak öğrenebilirsiniz. ovulasyon testi ile pozitif yakalandığı zaman yumurta 24-36 saat icinde çatlıyor. Döllenme olursa beşinci gün embriyo anne rahmine yerlesiyor. Ovulasyon testi kullanmanın iyi yanı tüm yumurtlama donemini degerlendirmeniz gerekmeden önemli olan iki yada üc güni değerlendirmis olursunuz. Olumsuz yanıda strese neden oluyor. Cok uzun suredir baslamadıysanız denemelere ovulasyon takip etmeden normal dongunuzde ozellikle akıntıların fazlalastıgı donemde gün aşırı denemek daha iyi olur. Gün aşırı diyorum cunku spermlerin birikmesi kalitesi artması icin drlar genelde gün aşırı oneriyor. Rabbim saglıcakla nasip etsin.

1 Beğeni

Benimde ağrım var belim çok ağrıyor hiç bir iş yapmadım ama anlamadım

1 Beğeni

Yani umutlanma derim psikolojik olarak da stres yapıyorsun

1 Beğeni

Adet gecikmesi durumunda yapın testinizi