Adete 4 günü kala ellimde ovusulyon testi vardı fazla yaptım böyle cikti yeninden mi yumurtlama oluyor yoksa hamilik oluyo ben tamam olarak anlamadım 19 Ekim yumurtlama gördüm çatlama Felan
Gebelik ve ovulasyon testleri farkli seyler yani farkli hormonları ölçüyorlar. Pozitif olmasina anlam veremedim cunku yumurtlama doneminiz geçmiş anladığım kadariyla. En iyisi bir tane gebelik testi yapın yarın onun sonucuna bakalım ben 5 gun kala silik cizgiyle ogrenmistim hamileligimi. Varsa çıkar az da olsa
Merhaba Kizlar nasiliniz benim artık Gecikmem var 7 gün falan gecikmem var test yapiyordum gebelik cikmiyor kan testi verdim dün yine Gebelik çikmadi doktorum İlac yazdı Hasatalanim deye 7 gün kulan söylədi Acaba böyle olan varmı cok endişe ediyorum 3 günden fazla gecikmem olmayıb hiç bi zaman bu arada Kizlar temizə cikinca hiç bir şey olmadı bizdə Ayin 14 falan yakın lik oldu Acaba neden böyle oldum
Benimde böyle çıkmıştı ama benim ovulasyon testi değildi gebelik testiydi
Benim sürekli düzensizdi ilaçlarla düzene giriyordu bazen 11 güne kadar gecikmem oluyordu pocus var bende