Teorilerde cinsiyeti tutturanlar bi bakabilirmi🥰

Burda hangi teoriye baksam cinsiyet tahmini için hepsinde erkek çıkıyo bebeğim 11+3 günlük kese olarak baktığımda kız gibi duruyo kafam çok karıştı:person_shrugging::person_shrugging:

Teoriler, tahminler, kese şekli falan hiç birinin kesinliği yok canım. O yüzden ne olacağı belli olmaz :slight_smile:

2 Beğeni

Karmakarışık oldu cnm kafam valla ikili tarama testini yaptrdım bi dahaki gidişim 15 gün sonra hem sonucu alcam ama içim içime sığmıyo acaba cinsiyeti söylerlermi dye

2 hafta sonra gittiğinde söyleyebilir doktorun. ama kesinlik içermez yine de :slight_smile: Kesinleşmesi 16. haftadan sonra olabilir.

2 Beğeni

Bekleye bekleye strse girdim ben ya​:face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Ben 16/5 haftalıkken.ogrendim.cinsiyeti

1 Beğeni

Bekle babam beklee oyyy oyyyy

1 Beğeni

Seni çok iyi anlıyorum ama sabretmekten başka çare yok, 2 hafta sonraki ultrason görselini at yorum yapalım :slight_smile:

2 Beğeni

Burda 11+3 günlük dün gitmiştim şimdi 2 hafta sonrası var bakalımmm​:smiling_face_with_three_hearts:

Ben kız diyorum :slight_smile:

Buda 10 haftlıkken olan bunuda burda erkek dye yorumlamışlardı:smiling_face_with_three_hearts:

Adı işte yorum :slight_smile: Bakalım ne çıkıcak

Çatlamadan öğreneydim iyidi cnm :smile:

1 Beğeni

Bende yaptım cnm onu tamda bilmiyom hangisi hangisi ama sabit düz gidip geliyordu :blush:

Makasla bıçak varms bide onu yaptık kız dediler acaba benm bebiş nasıl bsey gelcek korkmaya başladım​:smile::smile:

Erkek kesesi gibi hayırla gelsin

Bu da benim doktorum kesin kız dedi kese farkına bakın belki yardimci olur

1 Beğeni

Senin ne kadarlık burda cnm

1. Haftanın sonuydu yanlış hatırlamıyorsam
1 Beğeni

Rabbim sağlığıyla gelmesini nasip etsin inşallah :pray: