Temuz anneleri durumlar nasıl❤️

Bizde sancı ve mide bulantısı var 28 haftalık olmamıza rağmen sizce normlami yaşayan varmı

4 Beğeni

Sancı için cok erken bence bende 28 haftalığım ama bende de mide bulantisi var

1 Beğeni

30 + 2 günlügüz mide bulantısı yanması fena geçiyor günler :smirk:

1 Beğeni

ayy normal 29+1 durum ayn ve aşırı mide yanması hassasiyeti sanırım midemi tekmeleyen minnak ayaklar varrrr :face_holding_back_tears::tulip:

1 Beğeni

İnşallah hepimiz saglıklı alırız evlatlarımızı elimize​:heart_eyes:

1 Beğeni

Aminnn canım inşAllahh :heart_eyes::heart_eyes: o anı 4 gözle bekliyorummm

Ay zaman gecmiyor artik sanki yaklaştıkça :heart_eyes:

1 Beğeni

ayy evett yaa aynenn cinsiyyet ne acaba sizdee?? :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::heart_eyes:

Rabbim izin verirse inşallah prensesim gelicek canım sizin cinsiyeti :heart_eyes:

1 Beğeni

yaahh aynnn :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: bu yıl cidden kız yılıı özellikle temmuz :heart_eyes::heart_eyes:

Karışık bence canım bu sene yengemde hamile erkek rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah hepimize​:palms_up_together::heart_eyes:

1 Beğeni

27 haftaligiz aynı sancı durumu bende de var

30 haftalığız gecenin bu saatinde sancı ve bel ağrısı 🫨

29+3 şuan sabahın 07:51 ve ben daha uyuyamadım gaz sancısı dan dolayi

Doktor enfeksiyondan dolayı sancın olabilir dedi mide bulantısı yanması çok fenaaa​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Rabbim yardımcın olsun inşAllah canım :heart:

1 Beğeni

Çok fena mide yanması bulantısı Rabbim yardımcın olsun inşAllah canım benim :heart:

Oyy kıyamam ya Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım​:heart:

1 Beğeni

Bende 29+4 sancı oluyor evet mideme baskı oluyor. Enfeksiyon var sancı doktorun dediği gibi ondan da olabilir

Bide gündüz okadar rahatsızlık vermiyor gece basliyorlar minik yarmazlarr​:joy::joy::heart: