Temmuz ayı doktor kontrolü 🗓

:laughing: çok tatlısınız

1 Beğeni

@Cansu Bu aralar ağlamak için ben de bahane arıyorum ve buluyorum. Eşim belli etmese de delirecek, farkındayım :joy::joy: Yaa az önce çamaşır seriyorum, bana yatak nevresimini değiştir diyor. Az bekle diyorum, çocuk yatacak diyor (kızım bugün babasıyla yatmak istedi). Kızım da o arada uykum var diye ağlamaya başlayınca bende de devreler koptu. Evde herkes birbirine kaos yaşattı resmen. Ben hem çamaşır serip hem ağlıyorum falan. Eşim bir beni, bir kızımı sakin tutmaya çalışıyor falan. Az önce bizim ev deliler geçidi gibiydi yemin ederim. Ve tuhaf olan şu ki 10 dk sonra da herkes normalde dönüp yatağa geçti :joy::joy::joy: Eşimle kızım uyudu bile, ben de uzanıyorum :joy:

2 Beğeni

Teşekkür ederim​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Bunun da bir benzeri bende oldu. Kaça bölüneyim dedim. Kendimi dışarı attım. Neyse ki hemen sakinliyorum uzun sürse daha zor olurdu

1 Beğeni

Evet yaa, Allah’tan ben de hemen sakinleşiyorum söylenerek de olsa :joy:

1 Beğeni

@Cansu Merhaba İyi günler Nasilsiniz Dr konturulu nasil Gecdi bebek nasilmis Hos haberlerinizi bekliyorum arkadaşım

2 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts::star_struck:
Beni çok mutlu ettin. Allah razı olsun. :heart:
Randevum öĝlenden sonra hemen çıkar çıkmaz. Bebeği anlatmak için sabırsızlanıyorum @Mucizebebek2023

Best Friends Love GIF by NETFLIX

3 Beğeni

@Fatima91
@Giz9435
@eceaydın

Merhaba hanımlar randevunuz nasıl geçti. Bebişler nasıl :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İnşallah canim

1 Beğeni

Merakla bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Cansu bugün çatı muayenesi vardi bir de değil mi hadi bakalım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

@Cansu yeni ciktim hasteneden randevum ogleden sonraydi :blush:bebis büyümüş cok sukur keyfide yerindeydi artik agustossun ilk haftasina kadar kendisinin gelmesini bekleyeceğiz :blush: haftayada cati muayeneye baslicaz

Senin nasil geçti randevun canim :smiling_face_with_three_hearts:

@Gamze_06 @Mucizebebek2023 @İlknur
Çıktım kızlar. Beni hatırladığınız için teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:
Bebek bir hafta önden gidiyor. Kilosu 3.419 gr
Bol bol hareket etmemi söyledi. Merdiven in çık kasılman olunca ıkın dedi. Bol bol hareket et dedi.
Çatı muayenesini oldum. Biraz acıdı ama hemen geçti. Doktor çok rahat doğurursun dedi. Haftaya kadar dogurmazsan pazartesi tekrar gel dedi.
Bugün doğumhaneyi gezdim ebelerle tanıştım :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

çok şükür,inşaAllah istediğin gibi bir doğum yaparsın sağlıkla kucağna alırsın​:pray::pray:

1 Beğeni

Ayyyy gözünüz aydın, çok duygulandım, artık sona geldiniz kavuşmanıza çok az kaldı:pleading_face: Bebişin de kilosu çok güzel, maşallah ona da güzel annesine de​:pleading_face::heart:

1 Beğeni

Sağ salim kovusursun insallah.
Doğuma bu kadar az kalmasi cok guzel duygu Allah hər kese yasatsin amin.:smiling_face:

@Cansu Hemen hemen haftasını yakalamış sonunda çok şükür canım :pray: Haftaya kadar gelir umarım Günay bebek :smiling_face_with_three_hearts: Peki daha 37. haftada değil misin canım ? Neden haftaya kadar doğurman bekleniyor ? Bebeğin kilosundan dolayı mı ?

Amin Teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre güzel çabuk doğumu olur :palms_up_together:t2::heart:

1 Beğeni

Amin Teşekkür ederim. Rüya gibi çok yakında bebeğime sarılıcam dokunucam koklucam :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

1 Beğeni

Amin Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: sizin de az kaldı. Siz de inşallah zamanında guzel doğum yaparsınız