çok tatlısınız
@Cansu Bu aralar ağlamak için ben de bahane arıyorum ve buluyorum. Eşim belli etmese de delirecek, farkındayım ![]()
Yaa az önce çamaşır seriyorum, bana yatak nevresimini değiştir diyor. Az bekle diyorum, çocuk yatacak diyor (kızım bugün babasıyla yatmak istedi). Kızım da o arada uykum var diye ağlamaya başlayınca bende de devreler koptu. Evde herkes birbirine kaos yaşattı resmen. Ben hem çamaşır serip hem ağlıyorum falan. Eşim bir beni, bir kızımı sakin tutmaya çalışıyor falan. Az önce bizim ev deliler geçidi gibiydi yemin ederim. Ve tuhaf olan şu ki 10 dk sonra da herkes normalde dönüp yatağa geçti ![]()
![]()
Eşimle kızım uyudu bile, ben de uzanıyorum ![]()
Teşekkür ederim![]()
![]()
Bunun da bir benzeri bende oldu. Kaça bölüneyim dedim. Kendimi dışarı attım. Neyse ki hemen sakinliyorum uzun sürse daha zor olurdu
Evet yaa, Allah’tan ben de hemen sakinleşiyorum söylenerek de olsa ![]()
@Cansu Merhaba İyi günler Nasilsiniz Dr konturulu nasil Gecdi bebek nasilmis Hos haberlerinizi bekliyorum arkadaşım
![]()
![]()
Beni çok mutlu ettin. Allah razı olsun. ![]()
Randevum öĝlenden sonra hemen çıkar çıkmaz. Bebeği anlatmak için sabırsızlanıyorum @Mucizebebek2023

İnşallah canim
Merakla bekliyoruz ![]()
@Cansu bugün çatı muayenesi vardi bir de değil mi hadi bakalım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah ![]()
@Cansu yeni ciktim hasteneden randevum ogleden sonraydi
bebis büyümüş cok sukur keyfide yerindeydi artik agustossun ilk haftasina kadar kendisinin gelmesini bekleyeceğiz
haftayada cati muayeneye baslicaz
Senin nasil geçti randevun canim ![]()
@Gamze_06 @Mucizebebek2023 @İlknur
Çıktım kızlar. Beni hatırladığınız için teşekkür ederim ![]()
Bebek bir hafta önden gidiyor. Kilosu 3.419 gr
Bol bol hareket etmemi söyledi. Merdiven in çık kasılman olunca ıkın dedi. Bol bol hareket et dedi.
Çatı muayenesini oldum. Biraz acıdı ama hemen geçti. Doktor çok rahat doğurursun dedi. Haftaya kadar dogurmazsan pazartesi tekrar gel dedi.
Bugün doğumhaneyi gezdim ebelerle tanıştım ![]()
![]()
çok şükür,inşaAllah istediğin gibi bir doğum yaparsın sağlıkla kucağna alırsın![]()
![]()
Ayyyy gözünüz aydın, çok duygulandım, artık sona geldiniz kavuşmanıza çok az kaldı
Bebişin de kilosu çok güzel, maşallah ona da güzel annesine de![]()
![]()
Sağ salim kovusursun insallah.
Doğuma bu kadar az kalmasi cok guzel duygu Allah hər kese yasatsin amin.![]()
@Cansu Hemen hemen haftasını yakalamış sonunda çok şükür canım
Haftaya kadar gelir umarım Günay bebek
Peki daha 37. haftada değil misin canım ? Neden haftaya kadar doğurman bekleniyor ? Bebeğin kilosundan dolayı mı ?
Amin Teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre güzel çabuk doğumu olur ![]()
![]()
Amin Teşekkür ederim. Rüya gibi çok yakında bebeğime sarılıcam dokunucam koklucam ![]()
![]()
Amin Teşekkür ederim
sizin de az kaldı. Siz de inşallah zamanında guzel doğum yaparsınız