Temmuz ayı doktor kontrolü 🗓

@Deniz
Merhaba nasılsınız
Randevunuz nasıl geçti
Bebiş büyümüş mü :innocent:

Suan bekliyorun kalbim yerinden cikacak gibi hissedediyorum

1 Beğeni

@Cansu @NURAN çok teşekkür ederim iyiki varsınız :heart:

2 Beğeni

Cok sukur iyiyiz hersey yolunda

2 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum Cansu Hanım,bu hafta tekrar gideceğim inşallah her şey yolunda olur​:palms_up_together::pray:

1 Beğeni

@Deniz @Mucize1 sağlıkla gelsinler. Sıradaki randevu gününüz belli oldu mu

1 Beğeni

Bir ay sonra insallah

1 Beğeni

1 hafta sonra inşallah

1 Beğeni

@Mucize1 @Deniz tekrar güzel haberlerinizi bekliyorum :innocent::star_struck::heart_eyes:

Benim 17 sinde randevum var bebeğin kalp atışını dinlicez inşallah ikili tarama testim var bide çok heyecanlıyım ve korkuyorum

2 Beğeni

İnşallah güzel haberler alırsın. Strese girmeyin odak noktanızı değiştirip rahatlamaya odaklanın

1 Beğeni

İnşallah yaa

Canim benim insallah sen nasilsin

1 Beğeni

Benim moralim biraz bozuk :pensive: ama hamileliğim şükürler olsun güzel gidiyor. Yarın doktor çatı muayemesi yapacak.

2 Beğeni

Moralin bu yüzden bozuksa bozma moralini arkadaşım. Kasma kendini yeter :blush:

Arabamız yine bozuldu. Suyum geliverse napcaz diyorum annem arabasını verecekmiş. Arabası çok kirlenirse ne yapıcam :sob::cry:

1 Beğeni

Su oluk oluk akmıyor tatlım merak etme :joy: İlk suyun geldiğinde çok geliyor, sonra akıntı şekline bürünüyor. İlk suyum geldiğinde biraz ayakta bekledim ben, akması azalıyor zaten hemen. Sonra duşa atmıştım kendimi. Eşimden de külotuma ped koymasını rica etmiştim ve o pedle gitmiştim hastaneye. Ped çok ıslanmamıştı bile. Korkma yani, araba kirlenmez. Bir de kirlenirse bile ne dert ediyorsun be. Canlı getiriyorsun dünyaya ha, canın sağolsun senin :kissing_heart::heart::smiling_face_with_three_hearts: İlk kızımdayken biz arabamızı alalı da daha 1 hafta olmuştu, bayağı lükstü araba. Ben de arabaya binerken eşime demiştim senin gibi ‘Ya araba kirlenirse, daha yeni aldık, gıcır gıcır koltuklar’ falan demiştim :joy::joy::joy::joy: Eşim de gülmüştü :joy::joy::joy: Takma yani tatlım :blush:

3 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum , hem torun sahibi olmak kolay mı nolcak sanki araba batsa. Canınız sağ olsun :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

@NURAN @duygugillerdenbiri teşekkür ederim kızlar. Haklısınız. İyi ki varsınız. Ben galiba aglamak için bahane arıyorum :disappointed_relieved:

3 Beğeni

Yaaa siz de iyi ki varsınız :smiling_face_with_three_hearts: hormonlar hormonlar bizim suçumuz yok :face_with_hand_over_mouth: az önce vücuduma yağ sürdüm, hiçbir yere oturamıyorum diye hüngür hüngür ağladım :joy::joy::joy:

2 Beğeni