@Deniz
Merhaba nasılsınız
Randevunuz nasıl geçti
Bebiş büyümüş mü
Suan bekliyorun kalbim yerinden cikacak gibi hissedediyorum
Cok sukur iyiyiz hersey yolunda
Çok teşekkür ediyorum Cansu Hanım,bu hafta tekrar gideceğim inşallah her şey yolunda olur
Bir ay sonra insallah
1 hafta sonra inşallah
Benim 17 sinde randevum var bebeğin kalp atışını dinlicez inşallah ikili tarama testim var bide çok heyecanlıyım ve korkuyorum
İnşallah güzel haberler alırsın. Strese girmeyin odak noktanızı değiştirip rahatlamaya odaklanın
İnşallah yaa
Canim benim insallah sen nasilsin
Benim moralim biraz bozuk ama hamileliğim şükürler olsun güzel gidiyor. Yarın doktor çatı muayemesi yapacak.
Moralin bu yüzden bozuksa bozma moralini arkadaşım. Kasma kendini yeter
Arabamız yine bozuldu. Suyum geliverse napcaz diyorum annem arabasını verecekmiş. Arabası çok kirlenirse ne yapıcam
Su oluk oluk akmıyor tatlım merak etme İlk suyun geldiğinde çok geliyor, sonra akıntı şekline bürünüyor. İlk suyum geldiğinde biraz ayakta bekledim ben, akması azalıyor zaten hemen. Sonra duşa atmıştım kendimi. Eşimden de külotuma ped koymasını rica etmiştim ve o pedle gitmiştim hastaneye. Ped çok ıslanmamıştı bile. Korkma yani, araba kirlenmez. Bir de kirlenirse bile ne dert ediyorsun be. Canlı getiriyorsun dünyaya ha, canın sağolsun senin
İlk kızımdayken biz arabamızı alalı da daha 1 hafta olmuştu, bayağı lükstü araba. Ben de arabaya binerken eşime demiştim senin gibi ‘Ya araba kirlenirse, daha yeni aldık, gıcır gıcır koltuklar’ falan demiştim
Eşim de gülmüştü
Takma yani tatlım
Kesinlikle katılıyorum , hem torun sahibi olmak kolay mı nolcak sanki araba batsa. Canınız sağ olsun
@NURAN @duygugillerdenbiri teşekkür ederim kızlar. Haklısınız. İyi ki varsınız. Ben galiba aglamak için bahane arıyorum
Yaaa siz de iyi ki varsınız hormonlar hormonlar bizim suçumuz yok
az önce vücuduma yağ sürdüm, hiçbir yere oturamıyorum diye hüngür hüngür ağladım