35 haftalık hamileyim, doğum öncesi evi temizledim çevremdeki herkes beni telaşlandırıyor bir şey olacağıyla alakalı. Temizlik sonrası hafif ağırlık çöktü, dinlendiğimde geçen bi ağrım var normal mi acaba? Kendimi telaşlandırmak istemiyorum
@RABİA çevrede ki insanlar sadece bu yüzden var zaten, başka işe yaradıkları yok madem o kadar çok düşünüyorlardı yardıma gelselerdi
boşver kimse bebeğini senden daha çok düşünemez ağır bir iş yapmadıysan, kendini çok yormadan yaptıysan bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle ![]()
Kesinlikle sadece can sıkmaktan başka bişey yapmıyorlar sen dikkatettiyse yorgunluk gayet normal bende 39+5 im bende heryeri sildim süpürdüm bugün sürekli çamaşır yıka çamaşır ser uğraşıyorum gebelik boyunca da tek başıma yaptım hep birde okula giden kızım var onunla ilgileniyorum çok şükür dikkat ettiğimiz sürece bişey olmaz ki olacağı varsada yatarken bile olur.
Agir kaldirmadigin surece hic birsey olmaz malesef bende temizlik yaptim ve insanlardan sakliyarak ceneleri durmuyor cunki aman yapma aman otur carssiya gidiyorum kiz yolda doguracan sanki kendileri hamilelik boyunca yan gelip yatmıs
Serklajlıyım 22. Haftada rahim ağzına dikiş atıldı. 28. Haftaya kadar falan pek iş yapamıyordum uyku sıfır hep tedirginlik vardı korku vardı. 30. Haftadan sonra bu halimle bütün işimi gücümü kendim yaptım. Bana da iş yapma iş yaparken doğuracan diyen çok oldu ama yardıma geleyim 2 canlısın birde ameliyatlısın diyen olmadı konu komşuyu geçtim kendi bacım dahi el uzatmadı bana. Allah herkesin kalbine göre versin. 36 haftaya geldiğimde başladım temizliğe ne olur ne olmaz benimki riskli dedim. 38 haftalık olduk bugün elhamdülillah. Herşeyi Rabbim bilir başkası değil merak etme bişey olmaz
Kaynanam 8 aylik hamileyken bi suru is kitledi bana ellerimle yerleri bile sildim cocugun boynuna kordon dolandi ve sonuc herkesin içinde senin yuzunden oldu dedi kizlar
Yatsan kalk kalk bizde hamile olduk bisey olmadi diyolar kalksan ay yerinde dur bisey yapma cocuga zararli diyolar insanların cenesi asla kapanmiyo o yuzden istediginizi yapin