31+4’teyiz, özellikle akşam saatlerinde ciddi anlamda canımı yakıyor, o hareket ettikçe ben acı çekiyorum… Kaç saat ağlıyorum, yapabileceğim bir şey var mı? Herkes bunu yaşıyor mu ya da bir problem belirtisi mi? İnternette de düzgün net bir şey bulamadım, gerçekten çok yanıyor canım…
Doktoruna bı söyle canım benim canımı yakan bı tekme atmadi hiç belki bebisin çok hareketlidir
Problem belirtisi değil. Canım benimde bebeğim 29. Haftaya kadar hep gece hareketliydi. Artık uyku düzeni oturdu anne karnındada gece gündüz ayrımına geçince. Bir kaç hafta sonra senin bebekte normal gündüz hareket eder.
Haftamiz sizinle aynı benmde canimi acıtan bi tekmesi olmadı sadce yanlardan attığı zaman huylaniyorum
Benimkide aşırı hareketleri böbrek kısmına vurunca bide Rahime vurunca canım yanıyor ama aşırı değil çok hafif
Benimde 34 gece çok harekli uyutmuyor
Birtek benimki mi böyle diyordum Yanlarıma çok sert vuruyordu belirli bir dönem. Gerçekten can yakıcı
Gece uykumdan uyandırıyordu. Ama sonra geçiyor
Şimdi 38 haftalık olduk. Aşağıya doğru baskı yapması canımı acıtıyor artık o günleri özlüyorum
Ve sanırım yeri daraldığı için o döndükçe bende dört dönüyorum yukarıya aşağıya ittiriyor kendini
Yani biri bitti derken diğeri başlıyor
Valla ben bundan bir tık fazlasını hayal dahi edemiyorum… Dün gece yeter diye ağlayarak inliyordum en son, eşim de ne yapacağını şaşırdı ben de… Annem acı eşiğin düşük diyor, doğumda bayılıp kalmam inşallah
Bebeğim az hareket ediyor normal bir durum lütfen yardımcı olun
Kaçıncı haftadasın canım