Tekme problemi

31+4’teyiz, özellikle akşam saatlerinde ciddi anlamda canımı yakıyor, o hareket ettikçe ben acı çekiyorum… Kaç saat ağlıyorum, yapabileceğim bir şey var mı? Herkes bunu yaşıyor mu ya da bir problem belirtisi mi? İnternette de düzgün net bir şey bulamadım, gerçekten çok yanıyor canım…

1 Beğeni

Doktoruna bı söyle canım benim canımı yakan bı tekme atmadi hiç belki bebisin çok hareketlidir

1 Beğeni

Problem belirtisi değil. Canım benimde bebeğim 29. Haftaya kadar hep gece hareketliydi. Artık uyku düzeni oturdu anne karnındada gece gündüz ayrımına geçince. Bir kaç hafta sonra senin bebekte normal gündüz hareket eder.

1 Beğeni

Haftamiz sizinle aynı benmde canimi acıtan bi tekmesi olmadı sadce yanlardan attığı zaman huylaniyorum

2 Beğeni

Benimkide aşırı hareketleri böbrek kısmına vurunca bide Rahime vurunca canım yanıyor ama aşırı değil çok hafif

1 Beğeni

Benimde 34 gece çok harekli uyutmuyor

1 Beğeni

Birtek benimki mi böyle diyordum​:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: Yanlarıma çok sert vuruyordu belirli bir dönem. Gerçekten can yakıcı:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: Gece uykumdan uyandırıyordu. Ama sonra geçiyor :joy: Şimdi 38 haftalık olduk. Aşağıya doğru baskı yapması canımı acıtıyor artık o günleri özlüyorum :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: Ve sanırım yeri daraldığı için o döndükçe bende dört dönüyorum yukarıya aşağıya ittiriyor kendini :rofl: Yani biri bitti derken diğeri başlıyor :joy:

2 Beğeni

Valla ben bundan bir tık fazlasını hayal dahi edemiyorum… :sweat_smile: Dün gece yeter diye ağlayarak inliyordum en son, eşim de ne yapacağını şaşırdı ben de… Annem acı eşiğin düşük diyor, doğumda bayılıp kalmam inşallah :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Bebeğim az hareket ediyor normal bir durum lütfen yardımcı olun

Kaçıncı haftadasın canım