Kızlar 18 haftalık gebeyim daha dün hareketlerini aktif hissediyordum bugün akşamdan beri hiç hissetmedim korkuyorum tedirgin Olmalı miyim
Hayir canim gayet normal duzenli olarak 32 haftadan sonra hissedersin benim domtorumda soyledi seninkide soyler bu haftalarda asla duzen hissedemeyiz yani bir oynar bir oynamaz normal bu kanama veya bir sikayetin olmadigi surece korkma normal
Ay ne bileyim çok kotu oldum
Yok ben 25 haftayi geciorum benimkide oynamadigi oluyor sikinti yok ertesi gun gene oynuyor
Ya acaba özel bir taktiği yok mu bir kez oynasa
Sikinti yok ben 29 hafda olacam kefi isdeyince harekt ediyor isdemiynce etmiyor ilk bawlarda bende korkuyirdum yok sonrdan baktim 2 gun normal harket ediyor 2.3 gun az
Doğru söylüyorsun sanırım bazen uyuyorlar
Vallah ben ne zaman ultrason yapdirsam bakiyorum uyor onun icin her weyi zamana birakdi. Ne zaman isdyorsa o zaman yapsin harketini
Bugün tatil günüm haftanın beş günü çalışıyorum tuhaf olan tatil günü ben dinleniyorum o da dinleniyor
ilk Gebeliğinizmi? Ve nasıl hissediyorsunuz? Batma gibimi?
Evet ilk gebeligim çok şükür dün hissettim böyle kelebek ucusmasi gibi segirme gibi
Merhaba canim ben 29 hafdayim bendede 2.3 gundur hareketleri azaladi normalmi bunlar doktora gitmek isdyirum teyzem soyliyor korkma bi wey yok normal
Aynısını dedi annem de
Ya kaç günde bir hareket ediyor