Taze hamile belirtileri

Merhaba daha önce gebelik geçirdim ama uzun sürmedi bu yüzden tecrübeli ve hamilelik haftaları ilerleyen annelere sormak istiyorum. Gebeliğin 5.haftalarında göğüslerimde aşırı hassasiyet vardı şimdi 6.haftadayım bazen bu hassasiyet kayboluyor kasık ağrılarım da bazen hiç olmuyor bazen çok oluyor bu normal mi

3 Beğeni

Evet gayet normal bir durum.

2 Beğeni

Normal canım

1 Beğeni

Belirtiler kaybolunca endişe ediyorum hemen başkalarına stres yapma demek kolay :rofl::rofl:

Canim cok normal ağrıların gelip gitmesi korkma icin rahat etsin​:heart::palms_up_together:t3:

Ağrılarım gelmesi değil de yok olması tedirgin ediyor :grin:

1 Beğeni

Bence de normal arkadaşım

1 Beğeni

Cok normal canim bazen goguslerime elim bile degince aciyoe bazen acimiyor kasiklarima ara ara giriyor bazen hamile oldugumu unutuyorum :rofl: ama tek gecmeyen sey uyku asiri uyuma istegim var isyerinde bile zor bela oturuom utanmasam lise ogrencileri gibi kafami masaya koyup uyuyacam​:rofl::rofl:

2 Beğeni

Benim çok şükür mide bulantım vs yok bazen ağrım var sık idrar çıkma ancak başından beridir ileri derece göğüs hassasiyetim var dokunacam diye aklım çıkıyor bir o azalmadı sanırım :sweat_smile:

1 Beğeni

:smile::smile:Evet uyku çok oluyor ben evden çalıştığım için istediğim vakit uyuyorum Rabbim kolaylık versin sizlere çok zor :heartbeat::heartbeat:

1 Beğeni

Kaç haftalık sizinki ben de şişkinlik hiç girmiyor 5 aylık gibiyim göbeğim kocaman oldu şişkinlikten

7+5 haftalık olduk elhamdülillahi alâ külli hâl :palms_up_together:t2:

3 Beğeni

Aynı durumu bende yaşıyorum iki kızım olmasına rağmen

2 gün belirti olmasın hemen şüpheleniyorum acaba birşey mi oldu diye (8+3)

Tabi çok normal bir durum biz fazla evham yapıyoruz. Yani bilmiyorum özellikle çocuk bakmak veya hamilelik konularında da fazla rahat olmamak lazım diye düşünüyorum :woman_shrugging:t2: bilemedim :blush:

1 Beğeni

MaşeAllah kalp atışlarını görmüşsünüzdür o zaman :heartbeat::heartbeat:

1 Beğeni

Daha önce kayıp yaşadığım için endişeliyim sadece sizler tecrübelisiniz :heartbeat:Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

Amin cümlemizin evlatlarını

Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almak nasip olur inşallah :innocent:

1 Beğeni

6+5 de gittim doktor kalp atışlarını gördüğünü söyledi bana da gösterdi elhamdülillah ama dinlemeyi tavsiye etmediğini kalp atışının daha yeni yeni oluştuğunu bir dahaki kontrolde gönül rahatlığıyla dinleyebilecegimi söyledi istersen şimdi dinletiyim dedi ama ben biraz daha büyüdükten sonra dinlemeye karar verdim nasıl olsa görüldü korkularım gitti biraz geç dinleyebilirim dedim :blush:

3 Beğeni

Cok şükür canım senin adina sevindim 7-8 haftada duyarsin kalp atışlarını hic korkma daha minicik mercimek tanesi kadar bir daha kontrole gidice duyarsin

2 Beğeni

Amin Ecmâin Allah razı olsun :palms_up_together:t2:

2 Beğeni