Tarsus devlet hastanesi dogum

Mersin’in Tarsus ilçesinde olan varmı hastanesinde doğum yapanlar.ozelmi devletmi çok kararsızım 26 haftayiz.devlete gidiyorum ama biraz korku ve tedirginlik özelde yapasim var

@mersin-anneleri ??

Canim bende tarsustayim 36.haftaya kadar devlet hastanesine gittim Necdet Özbilen bak çok iyi Dr isteğe bağlı sezeryan da yapıyor ama ben tansiyonum.yuksek olmasından kaynaklı özele kadın doğum hastanesine geçtim Ahmet Çetin dirgene ama doktorumdan çok memnundum Ahmet beyden de memnunum haftaya doğum yapacağım özelde 14.500 dedi

Bnde devlette İbrahim beye gidiyorm ama işte kararsiz kaldım dediğiniz gbi ilk oglumu bnde kadın doğumda dogurmustum sezeryanami 14.500 istediler

Necdet beyi deniyebilirsin arkadaşlarımın çoğu da devlet Hastanesi’nde doğum yaptı tansiyon sıkıntım olmasaydı emin olun bende yapacaktım kolay değil bu devirde 14.5 vermek ama Necdet bey her seferinde nstde tansiyonum yüksek çıktigi için acile yonlendirdi ve sonra Mersin’e sevk etti bende uğraşmamak için ozele geçtim benim tansiyon strese bağlı evde olctugumde düşük çıkıyor ama devletteki doktor bu riski göze almıyor.

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdigin icin