Tarlusal adet söktürücü kullanıp hamile kalan var mi

Bu ilacı kullanıp adet olmayıp hamile kalan var mi arkadaşlar acil bilgi

1 Beğeni

Merhaba benzer durumdan @Meltem @Beyzanur ve @Ftmsyh hanımlar da bahsetmişti tanışmak ve durum hakkında konuşmak ister misiniz

1 Beğeni

Evt olabilir :smiling_face:

1 Beğeni

Hayir hic bir ise yaramiyor ben kulandim hic bir etkisini gormedim sana önereceğim tek sey sogan suyu ve rahim filmi cektirmen olur ben bunlar sayesinde hamile kaldim

1 Beğeni

Ben hamileyim de benm ablamın 8yildir çocuğu olmuyo İstanbul’a tüp bebek tedavisi için gelmişti doktor bu ilacı verdi kullanıp adet olacağını söyledi ama adet olmadı şuan 6haftalik hamile bu ilaç çocuğa zarar vermismidir acaba

2 Beğeni

Ben de pcos var ve Eylül ayında bir kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra regl olmadım 40 45 gün oldu. Test yaptım ilaç kullanmadan önce ve beta verdim her hangi bir hamilelik olmadığına emin olduktan sonra regl olabilmek için kendi isteğimle tarlusal aldım aklımda hamilelik yoktu. Tarlusal kullandım ve 20 Kasım’da regl oldum. Daha sonra tekrar reglm 6 gün gecikti test yaptım ve hamileydim yani tarlusal kullanıp regl olduktan sonra o ay içinde bir hamilelik yaşadım şükür bu gün de kese göründü gerisi nasip. Ama etkisi var mı inan bilemem. Ben daha önce hiç bir doğum kontrol hapı yada regl söktürücü de kullanmadım ilkti. Ama düzenli beslenmeye de dikkat eden biriyim özellikle az öğünle beslenirdim gebelik öncesi ve her sabah mutlaka 2 incir 3 5 ceviz 3 5 badem yerdim bazı şeyleri düzenli yapmakta büyük destektir :slight_smile:

1 Beğeni

Çok şükür gözün aydın canım benim :heart::smiling_face:

2 Beğeni