Dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm bu zamana kadar bu tarz bi rüya görmemiştim o kadar güzeldi ki oglumu kucagima aldim emzirmeye çalıştım tutmuyordu sonra tuttu falan derken o kadar gercekti ki (uyandığımda göğsümün acıdığını hissettim resmen ) aşırı derecede mutlu uyandim sizlerde bu tarz rüyalar gördünüz mü
Evet bir iki defa emzirdigimi bende görmüştüm inşallah gerçeğinde yaşamak nasip olur
doğuma kadar insan stres yapıyor zaman gecsede bı dogursaydim diye
Amin gerçeğini inşallah yaşarız siz kac haftalık oldunuz
24+4; günlüğüm ![]()
Geçenlerde buna benzer bir rüya gördüm. Hastanede banyo yaptım sonra doğum yaptın dediler ama hiç hatırlamıyorum. Ağrı sızı yok, sezeryan mi oldum acaba diyip karnıma bakıyorum dikiş izi Yok. Kızım nerede diyorum,daha küçük olduğu için getirmediler dediler. Bütün hastaneyi gezdim.en sonunda yenidoğan ünitesini buldum hemşireye yalvardım, ben onu çok bekledim lütfen azıcık göreyim diye dil döktüm. Hemşire gösterdi, minicik kara bir kız bebekti. Pembis pembis giydirmislerdi o kadar güzeldi ki. Sonra ağlaya ağlaya onunla konuştum. Kızım ben seni 5 sene bekledim ama sen bekleyemedin erken geldin falan diye konuşurken uykudan uyandım ama kuzum çok güzeldi iki haftadan fazla oldu bu rüyayı göreli hala etkisindeyim.
Güzel ruyalar her zman görelim motive ediyor insani
Bende bir iki tane gordum . Normalde kizim olacak . Ama ruyamda 21 haftalikken dogum yapiyordum hic acim olmuyordu . Ve oglum olyuordu. .
Ikincide de yine dogum yapiyordum ama sezaryqn oluyirdu . Yine bebek kuvuktu ben esime bagriyordum geri sok icine daha cok kucuk olecek diye o sokyordu karnima bebek geri cikiyordu . ![]()
Ucuncu de de ablam bebegimi almis emzirmeye çalışıyordu ben de cok kiziyordum . Bunu da neden girdugumu biliyom . O gun kaynanamgile gitik eltimin bebegi 3 aylikti aldi bebegi göğsüne tutup emzirmeye calisti orda icimden demistim insAllh benim bebegime boyle birsey yapmaz diye cok kizmistim o zaman o yuzdenn ruyama girdi ![]()
![]()
Uyumadan önce hayal kurdugumu iicnde ruyalarimiza giriyor bebisler bide bi konunun etkisinde kalinca o gun mutlaka birseyler goruyorsun ben mesela cinsiyeti ogrenmeden 1 gun once ruyamda Görmüştüm doktor muayene ederken pipisini gosteriyordu aynısı yasadim sonra
Olabilir bende 1 hamile olmadan once ruya gormustum. Regli duzensizligi ,polistikover fln vardi bende anne olman biraz daha zor dedi doktor . O yuzden korktum. Hep dua ediyordum saglikli bir evlat dunyaya getireyim diye.
Bir ruya gordum . Ruyada test yapiyom pozitif cikiyor ama sakliyorum herkesden . Esimin dogum gunu de yaklasmisti . Diyorum ki ruyamda esime en guzel dogum gunu suprizi olur deyip uyaniyorum. Ardan 1 hafta geciyor ve kadin doguma gidecegim gun test yapiyom cok silik bir cizgi cikiyor tabi biz bozuk deyip onemsemiyoruz. O kadar silik bir cizgiydi. Neyse dok. Gidiyom dok. Beni bir guzel azaliyor onun verdigi ilaclari kulanmadigim icin (kadin dogumkontrol hapi vermisti adet duzensiliginden )bende dok. Cocuk istiyorum demistim bana demisti adetin bile duzensiz ilk once onlari duzene sokmaliyiz . Yoksa nasil olsun cocuk vs. Ama yinede altan muane etmisti. Ve 5 haftalik gebe oldugumu sadece kese gordugunu 2 hafta sonra gel baklm demisti iste o an icimdeki mucizeye sahit oldum . O gun de kiz arkadaşım aradi dun ruya gordum bir tane bebek vardi cok guzeldi nazar degmesin diye sakliyordum bebegi fln dedi bi yerden haber alcam ama kiz cok guzeldi dedi o an ben dedim ona hamileyim diye ama esime dogum gununde dedim
simdi bebegim 27 +2haftalik oldu . Doktorlar ense kalinligi oldugu icin amniyosentez yaptirdilar . Sonuclari bekliyorum 1,5 ay oldu daha cikmadi. Hep aklim orda insAllh temiz cikar ilk gebeligim her anne gibi bende cok isterim evladimin saglikli olmasini . Rabbim bana onu cok guzel bir haberle verdi o rabbimin emaneti . InsAllh saglikli bir sekilde kucagima almak nasip olur kizimi ⚘
Kocan geri içeri sokuyordu hee… rüyaya bak ![]()
![]()
Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeginizi kucağınıza almayi nasip eder Amin
Dün gece rüyamda doğum yapmışım, birisi bir akrabam bebeği ben uyurken yanımdan almış uyanmışım bulamamışım rüyamda onu dövüyordum camı kırıp cam parçasıyla saldırıyordum 37+5 haftalık hamileyim cuma çatı muayenem var bende analık yüklemesi tamamlandı sanırım ![]()
![]()
![]()
Hahaha hiç güleceğim yoktu ama gercekten anne olunca oyle oluyormus kimsenin almasini istemiyormussun hele ki lohusayken kardesin bile kucagina alsin istemedigin oluyormus annelik yükleniyor…
Amin amin ![]()
![]()