Taramalı test

Arkadaşlar mhrsden konyaya randevu aldim ama gittigimde direk taramali test için geldim desem yanlışmı yoksa normalmi direk bakarlarmi (konyada yaşamıyorum ilcesindeyim )

1 Beğeni

Taramali test demenize gerek yok danısmayi diyorsaniz direk girerek doktorunuz zaten size der iki taramalı test yapicaz diye yonlendirme yapar o sizi

1 Beğeni

Doktorunuza söylemeniz yeterli. Tarama testi için ek bir randevu almanıza gerek yok çünkü kanla yapılıyor zaten

Bir saatlik yoldan oraya gidecem de oyuzden sordum onceden bildirilen biseymi bilmiyordum iceri girince şu şehirden geliyoruz taramalı test yok bizim yaşadığımız şehirde diye beliritirim ozaman teşekkür ederim :pray:t2::yellow_heart:

1 Beğeni

Hangi ilçesindesin Konya’nın sen?

Beyşehirr sizdemi konyalisiniiz :cherry_blossom:

Aaa gerçekten mi. Ben de Seydişehirliyim :see_no_evil: eşim Beyşehirli

Anaam ahahaa yaa taramaliyi siz nere yaptırdınız konyami :cherry_blossom:

Ben yaptırmadım ya istemedik biz.

Ya birsey sorucam ben yedi haftadayken ufak leke gelmisti progestan basladik sabah aksam bidaha hic olmadi elimde son bi tablet kaldi ben onu günde bir kez almaya dönsem faydasiz mi olur 9 haftaligim suan

1 Beğeni

Doktorunuza sorun bence

Bence de doktoruna sor sen. Ne olur ne olmaz çünkü biz ne desek yalan olur.

Mesela bana da verdi hiç kanamam olmadı sonra bıraksam mı diyorum, bir de iki aylık ilaç var. Ama doktora soracam gittiğimde ben de. Gidene kadar kullanacam ne olur ne olmaz.

Bugun sordum birakabilirsin olursa tekrar baslariz dedi elimdeki tableti bitireyim birakayim ozaman dedim tamam dedi ama günde bire dusursem etkisiz mi olur bilemedim

Ben günde bir kez kullanıyorum, bana öyle verdi doktorum ama bilemedim

Ilknur oncelikle hayirlisi olsun ben de 10 haftaligi bitirmek uzereyim . Saglikla allahim kucagimiza almamizi nasip etsin bebislerimizi. 7 haftalikken ben de de kanama oldu sonra gecti bir doktor progestan verdi ve gecistirdi biz baska doktora gittik ve kanamam cok az geldi diyordum ama iceride kanamam devam ediyormus bana hemen yatis verdi doktor megersem dusuk tehlikesi baslamis o zamandan beri evde yatiyorum raporluyum bu yuzden progestanin bitiyorsa mutlaka doktora git derim

Yaa aminnn bende şuan kanama yok içimdede yok bir kere leke geldi kahverengi o gun den sonra olmadı bitince bırakabilirsin dedi doktorum normaldede 10.12. Haftada kesiyorlarmis hapi sanirim agiz yoluyla kullanıyorum ben