Kızlar taraklarınızı nasıl temizliyorsunuz yaa ?
İlla ki bir süre sonra toz birikiyor ya dibinde, ben kulak çubuğu ile temizliyordum ama o da çok uğraştırıcı.
Daha kolay bir yöntem bilen var mı ?
Kızlar taraklarınızı nasıl temizliyorsunuz yaa ?
İlla ki bir süre sonra toz birikiyor ya dibinde, ben kulak çubuğu ile temizliyordum ama o da çok uğraştırıcı.
Daha kolay bir yöntem bilen var mı ?
Ben bi dis fircasi koydum kenara
Biraz şampuan dokuyorum taraga sonra fircaliyorum .En cabuk oyke temizleye biliyorum ben
Teşekkür ederim canım, deneyeceğim
Evet bu sorun bende de var. Nasıl ve nereden geliyor bilmiyorum tarağın dibi toz doluyor. Tamam saçımdan ama pis bir insan değilimdir yani Bide uçları top top çeksen bile çıkmıyor hakikaten sinir bozucu
Kapalı dolapta kalıyor bir de taraklar, toz olacak bir yerde de değil. 2 güne bir de duş alırım hep yaz kış. O kadar toz nasıl birikiyor ben de anlamıyorum
saçlarımı yıkarken tarakla tarıyorum şampuanlıyp sonra tarağı da saçlarımı da yıklyorum sık sık banyoda tarakla tarıyorum saçlarm şampuanlıyken tozlanmıyor
Anladım canım, teşekkür ederim
@Nergiz13 Bende bu şekilde yapıyorum saçıma krem sürdüğümde tarama işlemini yapıyorum ve taraf devamlı banyoda duruyor hiç tozlanmıyor.
Size attığım tahta fırçada ben de tozlanma görmedim. Acaba ben mi göremedim dedim. Hemen gittim baktım yok
Genelde pilastik tarakta sık oluyor