Tarak Temizliği

Kızlar taraklarınızı nasıl temizliyorsunuz yaa ?

İlla ki bir süre sonra toz birikiyor ya dibinde, ben kulak çubuğu ile temizliyordum ama o da çok uğraştırıcı.

Daha kolay bir yöntem bilen var mı ?

1 Beğeni

Ben bi dis fircasi koydum kenara
Biraz şampuan dokuyorum taraga sonra fircaliyorum .En cabuk oyke temizleye biliyorum ben

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım, deneyeceğim :blush:

1 Beğeni

Evet bu sorun bende de var. Nasıl ve nereden geliyor bilmiyorum tarağın dibi toz doluyor. Tamam saçımdan ama pis bir insan değilimdir yani :smiling_face_with_tear: Bide uçları top top çeksen bile çıkmıyor hakikaten sinir bozucu :neutral_face:

Kapalı dolapta kalıyor bir de taraklar, toz olacak bir yerde de değil. 2 güne bir de duş alırım hep yaz kış. O kadar toz nasıl birikiyor ben de anlamıyorum :roll_eyes:

1 Beğeni

saçlarımı yıkarken tarakla tarıyorum şampuanlıyp sonra tarağı da saçlarımı da yıklyorum sık sık banyoda tarakla tarıyorum saçlarm şampuanlıyken tozlanmıyor

1 Beğeni

Anladım canım, teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

@Nergiz13 Bende bu şekilde yapıyorum saçıma krem sürdüğümde tarama işlemini yapıyorum ve taraf devamlı banyoda duruyor hiç tozlanmıyor.

2 Beğeni

Size attığım tahta fırçada ben de tozlanma görmedim. Acaba ben mi göremedim dedim. Hemen gittim baktım yok
Genelde pilastik tarakta sık oluyor

1 Beğeni