Kizlar 5 gundur tansiyonum cok yuksek doktorum beni hemen tekirdag sehir hastanesine yonlendirdi yatis verdiler 28.3 günlüğüm boyle giderse acil sezaryan diyorlar sizce bebegim yasarmi cok korkuyorum ve tedirginim lutfen dua edin bana
Geçmiş olsun canım hastanede kontrol altına alırlar merak etme. Prematüre doğsa bile çok güçlü oluyorlar, çabuk toparlar. Zaten tansiyonun dengede tutulursa maksimum haftasını beklerler. Sağlıkla geçsin sürecin inşallah
Iki gundur yatiyorum hastanede tansiyonum 17 16 18 hep hic dusuremediler serumlar ilaclar tahliller ve gebelik zehirlenmesi olmus bebegimin bugun nst de kalp atışları dustu hemen acil sezaryan oldum saat 4 de bebegim suanda kuvezde 28 hafta 1 kilo 60 grm dogduk entube edilmemis sukur iyi suanda lufen dua edin sag saglim cıksın kizim
Canım benim çok geçmiş olsun. Çabuk toparlar merak etme sen kendini güçlü tut ki bebeğine lazımsın. Dualarım seninle Hangi şehirdesin? Nerede doğum yaptın?
Tesekkur ederim allah razi olsun istanbul Tekirdağ sehir arastirma hastanesinde yatiyoruz cerkezkoyden direk sevkle geldim buraya insallah toparlar umudumuz allahtan. Sag saglim kucagima alirim insallah
Yakın olsaydık gelirdim ziyaretine ben istanbul anadolu yakasındayım. En yakın zamanda sağ salim kucağına alırsın inşallah
Cok tesekkur ederim dusunmen yeterli allah razi olsun rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
İnşallah çok çabuk toparlanır sağlıkla beraberce evinize gidersiniz
Arkadaşım 30. Haftada 1 kilo olarak doğurdu aynı sekilde tansiyonu yüksekti acil sezeryana alındı, şuan bebeği 4 aylık ve gayet saglikli ..Allah’ım size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım merak ettim bebeğin ve senin durumun nasıl? İyimisiniz?