Tansiyon düşüklüğü nabız yuksekligi

Kızlar devamlı tansiyonum çok düşük nabzim hep 105-110 çıkıyor 17 haftalık gebeyim ikizlere

Doktoruna msj atip durumu sor ama buarada da tuzlu ayran filan icebilirsin

Progestan ve adalat kullanıyor musunuz ilaç olarak? Şahsen benimde öyle oluyor tansiyonum 7 3 8 5 9 5 daha üstü olmuyor hep ayran çubukla idare ediyorum progestanı ağızdan aldığım için tansiyon düşüklüğüne sebep oluyormuş

İkizlerde tansiyon yukselir genelde düsmesi nadirdir ama konudan bagimsiz alttan dikis attirdinmi/attilarmi.? İkiz gebelikte rahim sarkmasindan erken dogum riski olusuyo forumdan bi arkadas bu yuzden 20haftasindan beri filan surekli acillik oluyodu 23.haftasindan beride hastahanede

Kaç çıkıyor ki tansiyonunuz

Benim de öyle, 19.haftam tansiyonum 8/5 nabzım 102 105. Normalde de nabzım yüksekti 90larda, tansiyonum da 10/7 ydi hep. Doktorum bol sıvı almamı tavsiye etti sadece bir risk görmedi. Siz de doktorunuza danışın. Kansızlık varsa ondan da olabilir. Tsh baktırın bir de.

Fitil olarak kullaniyorum

8-4 çıkıyor

Canım hamilelikte oluyo bende de oldu çok düşük değil doktorum normal demişti

8-4 cikiyor

Benim ki de öyle çıkıyor 8-5 , 9-6 , 10-4 bu civarlarda hep bunlar normal bazen çok az su içtiğin zaman tansiyon düşük çıkabiliyor ama yüksek olmasından ise bu şekilde olması daha iyi senin tansiyonun da çok düşük değil

Benımde hep düşük doktorum düşük bizim için bi rısk degıl dedı . Yüksek tansiyondan korkalım demişti .