Tanışalım mı? kimler nereden?

Aminn inşallah sağol arkadasım​:pray::heart_eyes: Terazi ve ikizler ayni galiba :smile: Babamda bir turlu karar veremiyordu kardeşimde :smile: Ben cok araştirdım internetde bulamadım. Hep ali,kenan falan isimleriydi her kezde vardi bu isimler. Bende bir tek benim oğlumda olsun akrabalar icinde diyordum.esimde bulamiyordu. Cengiz falan diyordu gulmek icin​:smile::smile: Birden bire kendi aklimdan cesur gecti ve bu olacak dedim​:pray::smile::smile::smile:eşim baslarda istemedi ama sonra alıştı. İstememe sebebi oğlana o kiza ben koyacaktim diyeydi :smile: Sizde bulursunuz inşallah :heart_eyes::pray: Cinsiyetiniz neymiş?

2 Beğeni

Ayy burcum ikizler, yükselenim terazi​:joy: kararsızlıktan hiç kurtulamıyorum​:joy::joy: Erkek olacak yavruşum, biz de kız da erkek de belliydi aslında bebekten önce. Bebek olunca alternatif bir şeyler bulalım istedik​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

:smile:bulursunuz umarım​:pray: Benim burcum yay yukselenim ne bilmiyorum (sen biliyorsan soylermisin canim​:smiling_face:) @duygugillerdenbiri

1 Beğeni

Doğum saatinizi bilmek lazım, doğum saatine göre yükselen belirleniyor​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Ankara’da kardeşim yaşıyor çağırdı bizi de bir türlü vakit bulamadık gelmeye

2 Beğeni

Sabah saatlerinde olmuştum :smile: O an hafizam pek iyi degildi aklimda tutamamisim :smile::smile::smile: Tam saatmi olmali? 6 veya 2 de olmuştum sabah galiba @duygugillerdenbiri

2 Beğeni

Baküye gelirseniz banada haber edin.:sweat_smile::smiling_face:

2 Beğeni

@FidanUğur sen neresindensin?

1 Beğeni

@Sevane18 Sahil qəsəbəsi(primorski)

1 Beğeni

Bende elmlər akademiyasi.sovetski) @FidanUğur

2 Beğeni

İnşallah canım ben kimlikle gelebiliyorumda eşimi arastirmma lazım tatile gitmek istiyorum doğunca misir düşünüyorduk eşim Mısır’da gorcek bişey yok diyor bende Azerbaycan’a gidelim dedim . Arastiririz dedi

2 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Süper olur🩷

2 Beğeni

Hahahaha aileden birine sormanız lazım yani​:joy: valla birkaç dakika ile bile değişebiliyor yükselen burç, doğum haritasıyla ilgili​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Saat 8in yarısı oldun diyor annem :smile: Dakikasini hatirlamiyor :smiling_face:

2 Beğeni

Ne zaman gelmeyi dusunuyrsunuz?:partying_face:

1 Beğeni

Kıştan sonra nasipse daha belli değil canım

1 Beğeni

@afrikanın_gelini54 inşallah

1 Beğeni

Ben Aleyna İzmirden​:raising_hand_woman:t2:

2 Beğeni

Memnun oldum :smiling_face_with_three_hearts: @Kaplanaleyna Esinin de adi kaplanmi?:grinning:

2 Beğeni

Kaplan olma kız soy isim o :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni