Tanışalım mı? kimler nereden?

Toplanip hep bereber sevaneye misafirliğe gidelim :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Mısır’a gitmeyi düşünüyoruz çocuk doğunca kaynanamlar orda ama Bakü ayrı bir güzel geliyor :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

:heart_eyes:evet samimi insanlar var Azərbaycanda :smiling_face: Bende samimi biriyimdir. Taniyan tanıyor beni zaten .:smiling_face: Sizi tanıdığım icinde cok memnun oldum başından beri. Senin icin bu sozu azerice yazacağım @ezgi-y :rofl::rofl:

Bəli, səmimi insanlar var Azərbaycanda. Məndə səmimi biriyəm. Tanıyan tanıyır məni zatən.

Sizi tanıdığım üçündə çox şadam başından bəri.:heart_eyes:

2 Beğeni

Herzaman bekliyoruz :heart_eyes: Misafirimde olursunuz belki beni bulurusaniz :star_struck:

Yemeklerimiz evet benziyor ama bazi turk yemekleri varki azerbaycanda yok ondan​:smile:

@ezgi-y ayy neden olmasın memnuniyyetle bekleriz :partying_face::partying_face::star_struck::star_struck:

3 Beğeni

Evet ya. Turklerde zeytin domates hıyar portakal suyu falan oluyor ama bizde oyle degil :smile:

2 Beğeni

Ayy canim benimm konusmani severim senin :heart_eyes::heart_eyes: tesekkur ederim benim icin o sekilde yazidigina :heart::heart::bouquet::bouquet:

1 Beğeni

Bendee bendeee laf olsum diye demiyorum haa olur ya buralara yolunuz düşer haber etmeniz yeterli diger arkadaslar icinde söylüyorum :heart::heart: Ankara’dan kimse yok galiba burda bi benim herhalde :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Bişey degil,severek yazdım​:star_struck:

1 Beğeni

Turkiyeye gelmeyi cok istiyorum :star_struck::star_struck: Gelirsem direk size gelirim. :grin:

2 Beğeni

Belli mi olur belki yolumuz düşer bir gün rahatsiz ederiz söylemen bile yeter :heart::heart:

1 Beğeni

@duygugillerdenbiri Aslında Cesur adını koyacak olan arkadaşımız da yine bu arkadaşımızdı. Uygulamaya biraz ara vermişti, şimdi tekrardan katıldı aramıza :blush::cherry_blossom:

5 Beğeni

Boyle rahatsizliga can kurban :star_struck::star_struck: Her zaman rahatsiz edə bilirsiniz soylemeniz yeter :cherry_blossom:

2 Beğeni

Ayyy valla hic hayir demem :smiling_face::smiling_face: zaten arkadasim yok gezeriz beraber :smiling_face::smiling_face:

:star_struck:aynen benimde arkadaşim yok. @baby_ugur la arkadaş olduk. Ama gercekde bir birimizi bulamiyoruz :grin::rofl:

Gelirsen mutlaka buluşalım(misafir perveriz eşimle ben :rofl:

2 Beğeni

Aa öyle mi eski gönderilerde okudum demek ki Cesur ismini de , teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

@Sevane18 Biz de @duygugillerdenbiri ile çok yakınız birbirimize ama henüz kavuşamadık :joy::rofl: Sıcaklar ve benim bitmek bilmeyen hamilelik sürecim engel oluyor şu an. Bebişler doğunca buluşacağız artık :joy::rofl:

1 Beğeni

Nasılmış oglumun ismi teyzesi :pray::smiling_face: Siz isim buldunuzmu

2 Beğeni

Ahh inşallah :heart_eyes: evet çok yakınız aslında, aynı illerde olsak kesin şimdiye görüşmüştük​:heart:

1 Beğeni

Yakın olup buluşamamak cok acı bence :woozy_face::smile: Gercekten allah bir birimizle buluşmayı nasip etsin hepimize :smile::pray:

2 Beğeni

Çok güzel bir isim, çok asil ve güçlü:heart_eyes: İsmi gibi Cesur olsun inşallah :smiling_face_with_three_hearts: Biz birkaç isim arasında kararsızız şu anda, birtakım ikizler burcu sorunsalı:joy:

1 Beğeni