Mantıyı çok seviyorum. 6 yıldır sucuk yemiyorum. Doğumdan sonra sucuklu tost yemek istiyorum.
Teşekkür ederim Sizin de yolunuz düşerse ben de beklerim.
Eskişehir’in de met helvası ve ciğ böbreği meşhur. Lüle taşı meşhur
İnşallah yolum düşerse bende gelmeyi tanışmayı çok isterim
Teşekkür ederim ne güzel doğa ile iç içe siz de çok şanslısınız
@Mlkpdk hanım nasılsınız tanışmak ister misiniz
Teşekkür ederim sizler nasılsınız . Tanışalım tabiki ben Melike 24 yaşındayım Ankara da yaşıyorum 14 haftalık gebeyim ilk gebelik olunca tabi biraz telaşlıyım
Teşekkür ederim ben de iyiyim
Ben Cansu 29 yaşındayım. Eskişehir’de yaşıyorum
35 haftalık hamileyim. Benim de ilk gebeliğim. Doğum için son hazırlıkları yapıyorum.
Komşu şehirde olmanıza da çok sevindim
Cinsiyet öğrrnmek için az bir zaman kalmış siz ne hissediyorsunuz
Benim 14. Haftada hala bulantılarım devam ediyordu sizin hamilelik nasıl geçiyor
@Gamze_06 hanım nasılsınız tanışalım mı
@Mlkpdk hanım da ankara’da yaşıyor. Gamze Hanım siz de Ankara’dasınız. Haftalarınız da yakın.
Merhaba aslında Sivrihisar Eskişehir de yaşıyorum ailem polatlida olduğu için orda muayene oluyorum doğum sonrası orada kalacağım için @Mlkpdk merhaba
Bende 29 yaşındayım 11+2 haftalık bebişim ilk gebeliğim ama eskiden yenidoğan yoğun bakım hemsiresiydim o yüzden bebeklerle fazla haşır neşirim bebek konusunda pek korkum yok sadece hamilelik yeni birşey benim için alışmaya çalışıyorum
@Gamze_06 özel demi devlette mi kontrolünüz
Özelde Polatlı Can hastanesine gidiyorum siz nereye gidiyorsunuz
Annem de Sivrihisar’lı
Ben şuan sarıcakaya’dayım
Ben de daha önce kadın doğum servisinde çalışmıştım siz hangi hastanede yenidoğan bölümünde çalıştınız
Tecrübeli anniş olacağımızı bilmek çok gurur veriyor
Evet oraya bende bir kere gittim gebe kalamıyordum tiroid hastalığını orda teşhis etmişlerdi . Ben şimdi koru jastanesine gidiyorum Polatlı bize çok uzak maalesef ki
Yeni bir arkadaşımız katıldı. Hadi @Leo 'ya hoşgeldin diyelim. Ben arkadaşımızı tanımak için çok heyecanlıyım
@Azerbaycanli-Anneler
Ya memleketli sayılırız ne güzel İstanbul’da medikal Park Hastanesi’nde çalıştım sonra da Sivrihisar a atandım
Koru hastanesinin de iyi olduğunu duymuştum
@Leo hoşgeldin
@Leo @Gamze_06 @Mlkpdk Merhaba kızlar Ben de Nuran. 32 haftalık hamileyim. 25 yaşındayım. Okul öncesi öğretmeniyim ve aynı zamanda çocuk gelişim uzmanıyım (Formasyon da aldığım için öğretmenlik yapabiliyorum). Bir tane 4 yaşında da kızım var. Çok pozitif normal doğum hikayem var. Okumak isterseniz ve normal doğum yapmak istiyorsanız cesaret olmak isterim size. @Cansu arkadaşım sizi etiketleyebilir isterseniz
Bu arada Hataylı’yım ama Edirne’de yaşıyoruz şu an
Çok memnun oldum sizi tanıdığıma
Ne kadar güzel genç annesiniz bende memnun oldum çocuk gelişimci olarak sizin de çocuklarla ilesiminiz iyidir çok şanslısınız
@Leo hoş geldin