Hadi tanışalım arkadaş olalım
kim benimle tanışmak ister?
Ben cansu Aydın’dan
Merhaba Gamze ben Avusturya’dan oğluma kavuşmama son 17 hafta
Ben de cansu
34+4 haftalık oldum. İlk gebeliğim. Eskişehir’de yaşıyorum 29 yaşındayım.
Hayvanları çok seviyorum. Bir kedim var
Merhaba @Gamze34 hanım hoşgeldiniz
Sağlıkla gelsin bebiş.
Avusturalya nasıl? Sizi şaşırtan gelenekler oldu mu
Farklı kültürler hep ilgimi çekiyor
@Cansu.ylmz adaşım memnun oldum. Bir aynı isim bir de memleket aynı olunca ekstra tanıma isteği geliyor.
Aydın nasıl? İnsanlarıni ben hep sessiz sakin görüyorum
Aydın her zamanki gibi sıcak küçük yer olduğu için gezilecek yeri yok bı salı pazarimiz var ona gidiyoruz
Merhaba Cansu hanım çok memnun oldum teşekkür ederim siz de bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah Avusturya’da yaşıyorum evet kesinlikle değişik bir kültür değişik bir yaşam tarzları var ama alışıyorum zamanla. 2 yıl olucak burada yaşıyorum. Yaşadığım yer çok sessiz sakin huzurlu tatlı bir yer insanları fazlasıyla saygılı ve hoşgörülü.Bu gibi nedenlerle alışmam çok zor olmadı. Fazlasıyla sakin olduğu için arada İstanbul’u özlemiyor değilim ama bir çocuk yetiştirmek için kesinlikle çok güvenli ve huzurlu bir ortam var
Amin Teşekkür ederim. Bu devirde çocuk yetiştirmek için güvenli ortam bulmak çok zor. Sizin adınıza çok sevindim
İstanbul’un hala tozlu bir havası var. İstanbul’a gelseniz Avusturya’yı özlersiniz.
Ben Kıbrıs’tayken öyle oluyordum.
İlk gebeliğiniz mi?
İmkaninız olursa oralardan manzara fotoğrafı görmek isterim
Kanguru gördünüz mü
Sarıcakaya da öyle. Bazen neden böyle diye isyan ediyorum. Şehir merkezine gidince de sakinliği sessizliği özlüyorum. Galiba bana yaranmak çok zor.
Burda da bi cuma pazarı var.
Kaç yaşındasınız Aydın’a sonradan mı taşındınız
1 yaşında taşındık Aydın’a 25 yaşındayım
Evet kesinlikle öyle İstanbuldayken de burayı özlüyo insan evet ilk gebeliğim çok heycanlıyım normal doğum yapmak istiyorum Allah da izin verirse inşallah ama çok da korkuyorum bakalım kısmet yok Avustralya değil Avusturya Almanya’ya yakın olan ama burası da harika bir yer
Şimdi siz deniz diyince hatırladım. Biz balayında izmir’den kuşadasına gezmeye de gitmiştik. Kuşadasını çok başka hayal etmiştim. Beklediğimden de kalabalıktı. Siz hangi ilcesindesiniz?
Bir çok arkadaşımın ailesi aydından yazlik aldı. Ben de bizimkilere yalvardım ama gide gide dag tepesine gittiler
Benim de ilk gebeliğim ben de normal doğum için çok çabalıyorum. Bebek ters dönmüş inşallah bir aksilik çıkmazsa normal olacak. Bayramdan sonra çatı muayenem var.
Zaten coğrafyam hep kötüydü. Biraz utanır gibi oldum ama okuldaki gebe ne durum olursa olsun suçu gebelik hormonlarına atın dedi. Bu hormonlar beynimi yedi
Siz kaç haftalıksınız
Ben merkezdeyim Kuşadası bize 1 saat ama orayı da pek sevmem ya
İnşallah hayırlısı olsun sizin için de hahahha yok canım nolucak olur öyle bende hep karıştırıyodum ta ki evlenip buraya gelene kadar siz nerede yaşıyosunuz? Normal çok normal neler yaşatıyo bize bu hormonlar ahh ahh bilmez miyim benim bıdığım da 22+4 şuan
Ben de sevmedim. Size ayıp olmasın diye sevmedim demeye çekindim. Kadınlar(?) denizi plajına gitmiştik. Yanlış hatırlamıyorsam gider borusundan çok rahatsız olmuştum. Kafamın içinde kuşadasını daha nezih bekliyordum.
Mado’da vegan dondurma yemiştik. Siz hangi plajı önerirsiniz
Ben Eskişehir’in Sarıcakaya ilcesinde yaşıyorum. Burdan size güzel manzara fotoğrafı yakaladığım zaman atayım. Burda her yer tarla ve yeşillik. yolda giderken koyunlara selam veriyoruz.
Evet çok kötü oranın denizi falan didimi tavsiye ederim orası çok güzel ve temiz
Kayseri bende
Memnun oldum
Fotoğrafınızda çok güzel çıkmışsınız maşallah
Ben de eskişehir’de yaşıyorum.
Kayseri’ye daha önce gitmedim. Kayseri neleriyle meşhur
Çok teşekkürler ederim bakan gözlerinizin güzelliği o Kayserininn mantısı meşur sucuk pastırma yağlaması en çok mantı ama yolun düşerse inşallah başımın üstündesin