Tam bitti derken yeniden başlayan bulantı

1. Haftama girdim kızlar. Tam artık bitti bulantılar kusmalar kurtuldum derken aniden hiç gitmemiş gibi geri gelen bulantılar yaşıyorum. İlk haftalarda beslenmem iyice düştüğü için ilaç kullanıyordum. Şimdi ara ara o ilacı kullanıyorum. Kaçıncı haftada bitiyor bu bulantılar?

Ben 20. Haftamdayım daha yeni yeni azaldı diyebilirim ama tamamen bitmiş değil yine sabahları özellikle mide bulantım oluyor

1 Beğeni
  1. Haftadayım hala ilaçla duruyorum. Bende başından beri bulantı kusma var 2 kez acillik oldum malesef. Annemde kaynanamda 9 ay boyumca kusmuşlar​:pensive: bünye meselesi doktorlarda anlam veremedi bir tanesi artık seninki psikolojik diyor :joy: İnşallah sizinki öyle olmaz bir an önce biter :cherry_blossom:
1 Beğeni

Dogurana kadar bitmiycek heralde bigun iyiysen bigun midem bulaniyo 30 haftaligim bibara gecdi dedim tekrar basladi bende anlamadim ilk gebeligimde boyle olmamisdi

1 Beğeni

15 haftamda bitti benim bulantılarım 20 haftamda doktor vitamin yazdı onlari kullaninca tekrar basladi doktora soyledim folik asit olan vitaminlerimi değiştirdi şuan iyi bulantılarım olmuyo

1 Beğeni

Valqh benim 12 haftada biti bulantım

1 Beğeni

Beenim18 de bitti şükür 16 da bendede oluyordu ara ara

1 Beğeni