- Haftama girdim kızlar. Tam artık bitti bulantılar kusmalar kurtuldum derken aniden hiç gitmemiş gibi geri gelen bulantılar yaşıyorum. İlk haftalarda beslenmem iyice düştüğü için ilaç kullanıyordum. Şimdi ara ara o ilacı kullanıyorum. Kaçıncı haftada bitiyor bu bulantılar?
Ben 20. Haftamdayım daha yeni yeni azaldı diyebilirim ama tamamen bitmiş değil yine sabahları özellikle mide bulantım oluyor
1 Beğeni
- Haftadayım hala ilaçla duruyorum. Bende başından beri bulantı kusma var 2 kez acillik oldum malesef. Annemde kaynanamda 9 ay boyumca kusmuşlar bünye meselesi doktorlarda anlam veremedi bir tanesi artık seninki psikolojik diyor İnşallah sizinki öyle olmaz bir an önce biter
1 Beğeni
Dogurana kadar bitmiycek heralde bigun iyiysen bigun midem bulaniyo 30 haftaligim bibara gecdi dedim tekrar basladi bende anlamadim ilk gebeligimde boyle olmamisdi
1 Beğeni
15 haftamda bitti benim bulantılarım 20 haftamda doktor vitamin yazdı onlari kullaninca tekrar basladi doktora soyledim folik asit olan vitaminlerimi değiştirdi şuan iyi bulantılarım olmuyo
1 Beğeni
Valqh benim 12 haftada biti bulantım
1 Beğeni
Beenim18 de bitti şükür 16 da bendede oluyordu ara ara
1 Beğeni