Kızlar 39+5 olduk ama bebeğimn doğmaya niyeti yok gbi doktor 41. Haftaya kadar bekleriz dedi bu durumu yaşayan varmı 41. Haftaya kdr beklemek sıkntı olurmu ben normal doğum istiyorum normal doğumun başlaması için önerileriniz varmı daha nişan bile gelmedi
Hurma ye canım merdiven çık yürü hurma yemek çok etkili açılmaya sebebp oluyormuş 33haftaligim bende mesela bı iki hafta sonra hurma yemeye baslycam dokturm tasfiye etti hattta
Tesekr ederm Hurmada yyrm otrdugum dairede asansör yok hergun merdvn ckyrm canm ama yinede bi gelişme yok
hatta ilk başlarda korkuyodm merdiven sıkntı olur die cok şükür olmadı
Demekki senin bebek nazlı bekle bakalım günde de beş hurma ye beş altı en azından
Benim de o şekilde 39 hafta doktor haftaya suni sancıyla alacağını söyledi bende 40 41 i beklemek istiyorum size doktor mu bekleyelim dedi
İlk oğlumu tam 40 haftada ikinci oğlumuda 40+1 de doğurdum Hemde hiçbir belirti daha önceden başlamamıştı
Ben ilk doğumumda 40 haftada yaptım ikinciyi 40+3 te yaptım şu an 26 haftalık gebeyim bakalım bu ne zaman geleckyani onlar geleceği günü kendisi belirliyor canım
Bende 40 haftalıkken sancı açılma vs yoktu suni sancı ile doğum yaptım son haftalardasınız kontrollerinizi çoğaltın bence ..
tmm cnm denicm tesekrler
Doktorum 41. Haftaya kadar beklicemizi söyledi eğer 41 dede olmazsa suni sancı vercz dedi acılma olmazsa en son sezeryan dedi
Masallah Allah bağışlasn erkek bebekler gununde yada gec gelio galba
Haklsn cnm gercekten öyle sağlkla gelsinler insallah
Evet doktorum haftaya 2 gunde bi kontrole gitmem gerektgni soledi suni sancı cok zor diolar dogumunuz nasldı
Benim 4u de 41 buldu
Ay gerçekten şuan 3. Ye hamileyim Buda erkek çok merak ediyorum Buda tam zamanına kadar bekleyecek mi şuan 34+5 teyiz
Masallah
Suyum bittiği için tabi biraz zordu 4 saat sancı çektim açılmam sancım olmadığı için 12 13 saat önce doğumum başlamış doktorum öyle söylemişti birde nişanım gelmişti benim tabi haliyle zordu ama kucağınıza alınca hiç bir acı kalmıyor
Haklsnz insan herseyi unutr kucagina alınca Allah herkese kolay sogum nasip etsin
Aslnda tam zamannda dogmalari daha iymiş bakalm hayrlsı olsun insallah
4 taneside 41 leri buldu benim bakalim buda bekletecek mi o kadar