Takviye kullanmayan var mı?

Dr takviye almana gerek yok dedi. Iki ay önce demisti. Simdi kan verdim ancak sonuc bir türlü çıkmıyor. Takviye icmeyince kendimi suçlu hissediyorum. İçinizde takviyeyi hic kullanmayan var mı?

1 Beğeni

Doktorunuz gerekli görürse kullanmanızı onerir içinize sinmiyorsa imkanınız varsa ya başka doktora ya da aile hekimine sorun ben elenatal 2 kullanıyorum sadece dr.tavsiyesiyle 6.aydayim

valla bana verdi ben kullanmiyorum hiç kullanmadim dogal yollarla besleniyorum sıfir takviye yani 5 inci ayimdayim

1 Beğeni

Su an bende ayniyim 22. Haftaya gireceğim.Hic kullanmak istemiyorum ama kendimi suçlu hissediyorum.

Ben ilk başlarda folik asit veriyorlardı ben ilaç kullanmayı unutan birisiyim düzenli kullanamadım bi kutu folik asitin yarısı hala duruyor magnezyum verildi onu da kullanmadım sadece 3 tane kullanabildim başka da hiç bi şekilde takviye almadım bebeğim sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi ve şu an da bi sıkıntısı yok çok şükür

1 Beğeni

Demek ki değerleriniz düşük değilmiş. Doktorunuz böyle uygun görüyorsa korkmayın :blush:

1 Beğeni