16+4 herkese merhabalar miniğim hızla büyüyor ama hiç bir şekilde takviye vitamin ve kullanmıyorum. Kullanmadığım için bebeğin gelişimde bı sorun olur mu sizce doktorum ilaç verdi ama bende yan etki yaptı ve bırakmami söyledi . Tekrar başlamak gerekir mi sizce ?
Bebek sizdeki vitamin minerali alacak zaten. Sizin depolar bosalinca elbette vucutta bazi seyler olur sonucta vitamin deposu bos olunca vucut halsiz kalir yada farkli seyler gbi. Baska vitamin kullanabilirsiniz doktorunuza sorup. Bebegin gelisimi duruma bagli olumlu veya olumsuz etkilenmesi
Bana doktor ilk basta folik asit verdi . 16 haftamda demire basladi. 3 gun ac karnina kulandim kabizlik diskida koyulasma (siyah) ,mide yanmam oluyordu ama ilaci kullaninca midem sisiyordu da 2 gundur icmiyom sadece mide yanmam oluyor o da yediklerimimden oluyor . 2 gun de kulanmiycam sonra 3 gun kullanip ayni şikayet olursa dok. Soyluycem .
Aynı bende öyle oldum ve bütün ilaçları bıraktım
Ben 3 ,4 gun biraktiktan sonra demire devam etim . Sadece diskida renk değişikliği oluyor. Vucudum alisti gibi midem fln sismiyor artik .